Ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους, αριστίνδην υποψήφιος του ΕΛΑΜ

Ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους, αριστίνδην υποψήφιος του ΕΛΑΜ, σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση του κόμματος.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση:

Είναι με ιδιαίτερη ικανοποίηση που σήμερα ανακοινώνουμε τη θετική απάντηση του πρώην βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού ΑΝΔΡΕΑ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ στην πρότασή μας για να συμπεριληφθεί ως ΑΡΙΣΤΙΝΔΗΝ υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του ΕΛΑΜ, στην εκλογική περιφέρεια Λεμεσού κατά τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Ο Ανδρέας Θεμιστοκλέους είναι ένας έμπειρος, δοκιμασμένος, έντιμος και ικανός πολιτικός, με συγκροτημένο, τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο και με πολιτικούς προσανατολισμούς ταυτόσημους με τους δικούς μας.

Σε πολλά ζητήματα, που είναι ασύμμετρες απειλές εναντίον της φυσικής, εθνικής επιβίωσης του Ελληνισμού της Κύπρου, εναντίον του τόπου και του τρόπου της ζωής μας, μοιραζόμαστε κοινές ιδέες και κυρίως κοινές αγωνίες.

Πλήρης είναι η ταύτιση των απόψεών μας και αταλάντευτη η αποφασιστικότητά μας για την αδήριτη ανάγκη πολιτικής εξυγίανσης, για την καταπολέμηση της διαπλοκής και της διαφθοράς, για ρήξη και σύγκρουση με όσους, που μέρα με τη μέρα οδηγούν ολοένα και περισσότερους συμπατριώτες μας στη φτώχια, τους βυθίζουν στη μιζέρια, την απελπισία και την κοινωνική και πολιτική περιθωριοποίηση.

Θεμέλιο της συνεργασίας μας στις επικείμενες εκλογές είναι η πραγματική δικαιοσύνη, είναι η προστασία, η επιβίωση και η προκοπή των πολλών, που δεν έχουν και δεν αντέχουν.

Η συμπόρευση του Ανδρέα Θεμιστοκλέους με το ΕΛΑΜ είναι για εμάς τιμή. Η Παράταξη μας συνεχίζει και δυναμώνει τον Αγώνα για να πάρει ο Λαός μας πίσω την αξιοπρέπεια του.