Ο “ανίκητος πολυλογάς” Καμμένος που είναι;

Είναι τόσο μακριά η Ελλάδα κ. Καμμένο;

Έχουμε ασχοληθεί πριν από μερικές μέρες για τη μη λειτουργία του ενιαίου αμυντικού δόγματος Ελλάδας – Κύπρου που δημιούργησε με πλήρη επιτυχία κάποτε ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου, ένας ηγέτης που αγαπούσε τη Κύπρο όσο κανείς άλλος.

Εμπνευστές του ενιαίου αμυντικούς δόγματος ήταν ο Αντρέας και ο Γλαύκος.

Τώρα που θα έπρεπε να είναι παρών το αμυντικό δόγμα, που βρίσκεται;

Βρίσκεται τόσο μακριά τώρα η Κύπρος;

Ο “ανίκητος μάγκας” Καμμένος που μας έστειλε τα F16 στη παρέλαση λέγοντας ότι η ¨Κύπρος ποτέ δεν ήταν μακριά για την Ελλάδα”; Γιατί δεν έστειλε τώρα τα F16 ;

Δυστυχώς έμεινε μόνο στα μεγάλα λόγια.

Απλά αναφερόμαστε και πάλι γιατί ακούσαμε ότι θα μας ξανάρθει τώρα ο Πανούλης Καμμένος.

Τώρα τον Μάρτιο θα κατέβει στη Πάφο για να τιμήσουν τα Ευαγόρεια μαζί με τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

Για “γιορτές και πανηγύρια” πρώτοι…

Καλόν είναι να γνωρίζει ο κάθε Έλλην Κύπριος και να μπορεί να βγάλει ο ίδιος τα συμπεράσματά του για κάποιους “φαφλατάδες” που απλά μιλάνε πολύ αλλά έργα μηδέν.

Ας μην ξεχνάμε και τη “μεγαλεπήβολη” ως συνήθως, δήλωση του στο ΣΚΑΙ στις 25 Φεβρουαρίου, αναφερόμενος στον Τσαβούσογλου:

“Θα πρέπει να θυμίσουμε στον κ. Τσαβούσογλου ότι Πρωθυπουργός δεν είναι ο κ. Σημίτης αλλά ο κ. Τσίπρας, υπουργός Εξωτερικών δεν είναι ο κ. Πάγκαλος-ο οποίος είχε τη θεωρία για τις σημαίες που τις παίρνει ο αέρας- αλλά ο κ. Κοτζιάς και υπουργός Εθνικής Άμυνας εγώ. Δεν υπάρχει λοιπόν τέτοιο θέμα, να πατήσει σε ελληνικό νησί ο κ. Τσαβούσογλου ή οποιοσδήποτε λάβει τέτοια εντολή. Θα αντιμετωπιστεί άμεσα.” τόνισε ο κ. Καμμένος.

“Άμα θέλουν, να δούμε. Θα πατήσουν, μετά θα φύγουν από εκεί…; Να δω πως θα φύγουν μετά…”

Μεγάλα λόγια……

Τώρα στην Ε.Ε. όμως δεν ακούσαμε να βροντοφωνάξεις μεγάλα λόγια…..