Ο Αλέξης Γεωργούλης, προσφέρει ταξίδι σε 5 άτομα στις Βρυξέλλες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και δημοφιλής ηθοποιός,  Αλέξης Γεωργούλης, δίνει την ευκαιρία σε 5 άτομα να ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες, με ξεναγό τον ίδιο….

Ο Αλέξης Γεωργούλης, συνηθίζει να αναρτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμές απο την εμπειρία του στις Βρυξέλλες.

Ο δημοφιλής ηθοποιός με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει στον διαγωνισμό που κάνει μέσω Facebook.

Όπως αναφέρει μάλιστα ο Αλέξης Γεωργούλης, τους πέντε τυχερούς που θα κερδίσουν, θα τους ξεναγήσει ο ίδιος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ενώ τα έξοδά τους θα είναι καλυμένα.

Όπως είναι γνωστό, οι Ευρωβουλευτές έχουν τη δυνατότητα να προσκαλέσουν συμπολίτες του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με σκοπό να τους ξεναγήσουν στον χώρο του και να ενημερώσουν για τη λειτουργία του, καλύπτοντας φυσικά τα έξοδά τους.

Ο διαγωνισμός που διεξάγεται μέσω Facebook λήγει στις 9 Σεπτεμβρίου. Το ταξίδι είναι σχεδιασμένο να γίνει από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου.

View this post on Instagram

Από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου 2019 θα έχω την μεγάλη χαρά να προσκαλέσω για να ταξιδέψουν 5 συμπολίτες μου στις Βρυξέλλες οι οποίοι θα ξεναγηθούν, θα παρακολουθήσουν και θα ζήσουν από κοντά την εμπειρία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά την ημερίδα που διοργανώνουμε με την ιδιότητα του τακτικού μέλους της Επιτροπής Πολιτισμού, με θέμα την την Πολιτιστική Προσβασιμοτητα (Perspectives on the cultural accessibility of persons with disabilities and learning difficulties). Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να γράψετε ένα σχόλιο με το #georgoulis4citizens στο συγκεκριμένο post και στις 9 Σεπτεμβρίου θα σας ανακοινώσουμε τους 5 που θα έχουν την τύχη να ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες. (Για την συμμετοχή απαιτείται να είστε άνω των 18 ετών, να είστε κάτοχοι ταξιδιωτικών εγγράφων και να μπορείτε να ταξιδέψετε εκτός χώρας. Διαμονή και μεταφορά σας στις Βρυξέλλες είναι καλυμμένα) Σας ευχαριστώ. Good evening everybody! From 9 to 11 October 2019 I will have the pleasure to host 5 people in Brussels, be guided and experience the European Parliament first hand. They will have the chance to attend the conference that we organize, as members of the Committee on Culture, on the topic of Cultural Accessibility (More specifically – Perspectives on cultural accessibility of persons with disabilities and learning difficulties). The only thing you have to do is leave a comment below using the #georgoulis4citizens and on the 9th of September we will announce the 5 people that will have the chance to travel to Brussels. (In order to participate you need to be over 18 years of age, holder of a travel documents, able to travel abroad. Your stay and travel expenses will be covered). Thank you. #europeanparliament #eu#euandme#georgoulisforcitizens

A post shared by Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_) on

Check Also

Eλλάδα: Πέθανε 60χρονος αρνητής που δεν πήρε την αντιβίωση που του χορήγησαν

Στην περίπτωση ενός αρνητή που νόσησε με κορωνοϊό, του χορήγησαν αντιβίωση, δεν την πήρε και …

Ρόδος – Μητέρα 40χρονου γυναικοκτόνου: «Το παιδί μας πόνεσε πολύ και δεν άντεξε, ήταν ψυχούλα»

Για τον 40χρονο ο οποίος δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του στη Ρόδο και στη συνέχεια …