Ο ήρωας άστεγος που έσωσε θύματα στο Μάντσεστερ επανασυνδέθηκε με τη μητέρα του (Photos)

  • «Είμαι χαρούμενος που είσαι εδώ μητέρα»!
  • Παράλληλά, ο Chris Parker είναι πλέον και κατά 50.000 λίρες πλουσιότερος

Ο άστεγος ήρωας Chris Parker, όπως τον αποκάλεσαν τα βρετανικά ΜΜΕ, που βοήθησε πολλά θύματα λίγα λεπτά μετά το μακελειό στο Manchester Arena, επανασυνδέθηκε με τη μητέρα του, η οποία αγνοούσε για χρόνια ότι το παιδί της μένει και τρέφεται στους δρόμους! Ο Chris Parker βοήθησε πολύ κόσμο εκείνη την ματωμένη νύχτα, όπως άλλωστε έκαναν και άλλοι άνθρωποι. Έγινε ήρωας, ωστόσο, επειδή ήταν εκείνος που βοήθησε ένα κορίτσι που έχασε και τα δύο της πόδια αλλά και μία 60χρονη βαριά τραυματισμένη γυναίκα, τις οποίες κουβάλησε στην πλάτη του.

Οι πράξεις αυτές έγιναν σύμβολο σε μια Βρετανία που ακόμα μετράει τις πληγές της αλλά στάθηκαν και η αφορμή, ώστε, ο 33χρονος άνδρας να έχει πλέον τη δυνατότητα να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του καθώς η υπόθεσή του έλαβε τεράστια διασημότητα με αποτέλεσμα κάποιες από τις φωτογραφίες τους να τις δει η μητέρα του η οποία τα τελευταία χρόνια αγνοούσε το που ήταν και τι έκανε ο γιος της!

Η 60χρονη Τζέσικα έκανε αμέσως ότι ήταν δυνατόν προκειμένου να έρθει και πάλι σε επαφή με τον γιό της Chris Parker και όταν αυτό έγινε, ο ένας έπεσε στην αγκαλιά του άλλου. Ο μέχρι πρότινος άστεγος γιος της μάλιστα, την φίλησε και της είπε: «είμαι χαρούμενος που είσαι εδώ μητέρα»!

Παράλληλά, ο Chris Parker είναι πλέον και κατά 50.000 λίρες πλουσιότερος καθώς συγκινημένοι οι Βρετανοί από την αυτοθυσία του, συγκέντρωσαν μέσω internet το ποσό αυτό προκειμένου να τον βοηθήσουν να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του.