Ο Άντρος Κυπριανού ξέσπασε εναντίον του Νίκου Χριστοδουλίδη

Στη μεσημβρινή εκπομπή του Sigma “Μεσημέρι και κάτι” με παρουσιάστρια την Κατερίνα Χριστοφίδου, καλεσμένος ήταν ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού που δυστυχώς φανερά εκνευρισμένος ξέσπασε εναντίον του κυβερνητικού εκπροσώπου, Νίκου Χριστοδουλίδη. Χωρίς να είναι παρόν βέβαια ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

Άρχισε να λέει σε έντονο ύφος  ότι “μαθήματα από τον Νίκο Χριστοδουλίδη και από τον όποιον δημόσιο υπάλληλο, δεν δέχομαι”.

Έχεις μεγάλο άδικο κ. Κυπριανού να προσπαθείς να υποτιμήσεις και να μιλάς με αυτό το τρόπο σε ένα πολιτικό άντρα. Δεν έχει υπάρξει καλύτερος κυβερνητικός εκπρόσωπος από το 1960 μέχρι το 2014 που ανέλαβε ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

Τα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στο τιμόνι ως κυβερνητικός εκπρόσωπος αναδείχθηκε σε μία ατόφια πολιτική προσωπικότητα που διαθέτει όλα τα προσόντα κατί που εσείς δυστυχώς δεν διαθέτετε, φαίνεται.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης διαθέτει όλα τα προσόντα για την ανάδειξη του ως ηγέτη ενός μεγάλου κεντροδεξιού χώρου.

Δεν πιστεύουμε να υπήρξε ή  να υπάρξει πολιτικός ή δημοσιογράφος που θα μιλήσει με βαριές κουβέντες για τη προσωπικότητά του.

Δυστυχώς ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, έπεσε σε μεγάλο λάθος και σε πολιτικό ολίσθημα με το να ξεσπάσει με αυτό το τρόπο σε ένα έντιμο και ειλικρινή πολιτικό χωρίς καν να είναι παρόν και να μπορεί να αντικρούσει τα λεγόμενά του.