Ο Άνταμ Σάντλερ υποστηρίζει με τον δικό του τρόπο τον Κρις Ροκ

Το χαστούκι που έδωσε ο Γουίλ Σμιθ στον παρουσιαστή της Βραδιάς των Όσκαρ, Κρις Ροκ, φαίνεται ότι δεν θα ξεχαστεί εύκολα.

Αρκετοί από τον χώρο του θεάματος πήραν θέση για το περιστατικό, με τις γνώμες να διίστανται.

Με τη σειρά του, ο Άνταμ Σάντλερ εξέφρασε την υποστήριξή του στον κωμικό, τον οποίο γνωρίζει από το 1990, όταν εμφανίστηκαν μαζί στο «Saturday Night Live».

Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος ηθοποιός προώθησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, την επερχόμενη περιοδεία του Κρις Ροκ, «Ego Death του Rock».

Ο σταρ του Happy Gilmore, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Ροκ σε ταινίες όπως το «Grown Ups» και το «The Week Of», έγραψε στη λεζάντατης φωτογραφίας: «Ανυπομονώ. Σ’ αγαπώ φιλαράκι».

Μετά το συμβάν με το χαστούκι, η Ακαδημία Κινηματογράφου «καταδικάζει» τη συμπεριφορά του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει ξεκινήσει επίσημη έρευνα. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «θα διερευνήσει περαιτέρω ενέργειες και συνέπειες», σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια και με τα πρότυπα συμπεριφοράς που διέπουν την Ακαδημία Κινηματογράφου.

Οι αρμόδιοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να αφαιρέσουν το Όσκαρ του Γουίλ Σμιθ, το οποίο κέρδισε για την ερμηνεία του στην ταινία «King Richard», επειδή το χαστούκι στον Κρις Ροκ παραβιάζει έναν νέο κώδικα συμπεριφοράς. Αυτός ο κώδικας τέθηκε σε ισχύ από την Ακαδημία, μετά την έξαρση του κινήματος #MeToo και των φρικτών εγκλημάτων του Χάρβεϊ Γουάινστιν.