Ο άνθρωπος που αγόρασε τουρκική τράπεζα διορίστηκε ξανά στο Δ.Σ της Τράπεζας Κύπρου

Την τακτική της να ανακυκλώνει πρόσωπα, για τα οποία μάλιστα υπάρχουν σκιές αφήνεται να κάνει για ακόμα μια φορά η κυβέρνηση.

Παρά την δέσμευση της κυβέρνησης για σοβαρή δουλειά μέσα από την οποία θα καταφέρει η Κύπρο να ξανά ορθοποδήσει, με βαθιές τομές στην σαπίλα του συστήματος, οι ενδείξεις δείχνουν το ακριβώς αντίθετο.

Μετά το υπουργικό Συμβούλιο που είχε άρωμα από παρελθόν , χθες με την έγκριση της Κυβέρνησης η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου ως Αρχή Εξυγίανσης διόρισε ξανά στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου το κ. Τάκη Αράπογλου.

Είχε προηγηθεί πολύωρη σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη, στην οποία μετείχαν ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκος Δημητριάδης και τα μέλη του προσωρινού Διοικητικού της Συμβουλίου, όπου εξετάσθηκε το μέλλον της Τράπεζας Κύπρου και οι διεργασίες για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των καταθετών και των υπαλλήλων της.

Όπως είχε δημοσιεύσει και στο παρελθόν η Λαιμητόμος. Com o κ. Αράπογλου ως πρώην Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας Ελλάδος έδειξε έλλειψη διορατικότητας διαθέτοντας μερικά δισεκατομμύρια ευρώ για την εξαγορά μέρους της τουρκικής FinanceBank, για την οποία μάλιστα επικρίθηκε σφόδρα στην Ελλάδα.

Ως γνωστό επίσης ο κ. Αράπογλου είναι ένας από εκείνους που συντέλεσαν στην αντίστροφη μέτρηση στην Ελλάδα και το ξεκίνημα της οικονομικής κρίσης.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες της Λαιμητόμου. com o κ. Αράπογλου χαίρει της εκτίμησης του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας και ήταν και αμετάκλητη πρόταση του.

Και τι είπατε μετά ότι θα γίνει στην τράπεζα Κύπρου ;;

Θα γίνουν μας είπατε και βαθιές τομές αλλαγές νοοτροπίας για διάσωση της …

Να σας στείλω την λίμα των νυχιών μου είναι ότι πρέπει για βαθιές τομές…

Πωπ