Οφείλουμε να συνεχίσουμε το έργο του Γ.Κληρίδη για λύση του Κυπριακού

Η Κύπρος έχασε τον άνθρωπο, τον ηγέτη, που αφιέρωσε όλη του τη ζωή για το καλό του τόπου, ανέφερε σήμερα ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου, ο οποίο σημείωσε ότι το έργο του Γλαύκου Κληρίδη για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού παραμένει ατελείωτο και πρέπει να το συνεχίσουμε.

Σε δηλώσεις στη Λεμεσό, ο κ. Βασιλείου ανέφερε πως μαζί με τον Γλαύκο Κληρίδη τους ενώνουν πολλά χρόνια κοινών αγώνων, “ενάντια στην εισβολή και την κατοχή, για να πετύχουμε μια δίκαιη και βιώσιμη λύση και στη συνέχεια για να πετύχουμε την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ”.

“Ο Πρόεδρος Κληρίδης έφυγε αλλά μας αφήνει μια κληρονομιά. Το έργο του έμεινε ατέλειωτο. Η Κύπρος μας εξακολουθεί να είναι μοιρασμένη και οφείλουμε με ρεαλισμό και αποφασιστικότητα, ακολουθώντας τα διδάγματα του, να συνεχίσουμε για να πετύχουμε το στόχο για τον οποίο θυσίασε τη ζωή του”, κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Βασιλείου.