Ουκρανία: Πρώην υφυπουργός ανακοίνωσε την ίδρυση κόμματος… φορώντας μαγιό(Video)

Η Aleksandra Klitina, που απομακρύνθηκε πέρυσι λόγω σκανδάλου από την ουκρανική κυβέρνηση, ανακοίνωσε φορώντας ένα προκλητικό μαγιό την ίδρυση του δικού της κόμματος, αλλά μάλλον κανείς δεν άκουσε όσα έλεγε κατά των διεφθαρμένων αντρών πολιτικών…

Η 37χρονη, πρώην υφυπουργός Υποδομών στην κυβέρνηση του Volodymyr Zelensky, που απομακρύνθηκε πριν από μερικούς μήνες λόγω σκανδάλου (διπλού μάλιστα), ανακοίνωσε την ίδρυση του δικού της κόμματος, το οποίο θα λέγεται «Η Ουκρανία ενάντια στη διαφθορά».

Ο τρόπος, ωστόσο, που επέλεξε για την ανακοίνωση, αλλά και όσα λέει, συζητιούνται έντονα στη χώρα…

Η Klitina, λοιπόν, έκανε τις σχετικές ανακοινώσεις με video, που δημοσίευσε στο YouTube, επιλέγοντας, όμως, να φορέσει ένα μαγιό, που το λες και προκλητικό. Τα λεγόμενά της, δε, είναι επίσης προκλητικά: «Αποφάσισα να παλέψω για την αλήθεια, γιατί αυτοί οι ηλίθιοι, που φορούν παντελόνι, είναι απελπισμένοι», λέει και υπόσχεται ότι το κόμμα της «θα αντιμετωπίσει αυτές τις αντρικές πολιτικές πόρνες»!

Βέβαια, στο σχετικό δημοσίευμα του RT, τονίζεται πως στα σχόλια κάτω από το video ελάχιστοι ασχολούνται με όσα λέει, αφού οι περισσότεροι ομολογούν πως δεν άκουσαν τίποτα, μιας και είχαν το μυαλό τους στην εικόνα…

Προτού απομακρυνθεί από την κυβέρνηση Zelensky, προηγήθηκαν δύο διαδικτυακές διαρροές, οι οποίες έγιναν πρωτοσέλιδα στα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης. Πρώτον, οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος καταγράφηκαν να λένε πως η Klitina έφτασε στην υψηλή θέση της μέσω του… υπνοδωματίου. Και δεύτερον, όταν αποκαλύφθηκε ότι είπε πως το αφεντικό της, ο υπουργός Υποδομών Vladislav Krikliy, είναι διεφθαρμένος και ότι θα ήταν πολύ καλύτερη υπουργός από αυτόν.

Η Klitina, πάντως, εμφανίζεται αποφασισμένη: «Πιστεύουν ότι αν έχουν κάτι στο παντελόνι τους, είναι αρκετό για να είναι επιτυχημένοι και μπορούν να κακοποιούν γυναίκες. Αλλά οι γυναίκες είναι εκατό φορές πιο έξυπνες και εκατό φορές πιο ειλικρινείς από εσάς», συνεχίζει.