Ουίλιαμ και Χάρι: Δεν αντάλλαξαν ούτε λέξη στα γενέθλια της βασίλισσας

Το ρήγμα μεταξύ του πρίγκιπα Ουίλιαμ και του μικρότερου αδελφού του, πρίγκιπα Χάρι, βαθαίνει ολοένα και περισσότερο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο. Τα δύο άλλοτε αγαπημένα αδέλφια δεν αντάλλαξαν ούτε μια λέξη την Κυριακή, όταν μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας γιόρτασαν το Πάσχα και τα 93α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ.

Ο 36χρονος Ουίλιαμ, που συνοδευόταν από την λαμπερή σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον και ο 34χρονος Χάρι, που ήταν μόνος του, καθώς η Μέγκαν Μαρκλ από μέρα σε μέρα αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, δεν μίλησαν ο ένας στον άλλον, ούτε κατά την είσοδο αλλά ούτε κατά την έξοδο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου ενώ κατά την διάρκεια της λειτουργίας φρόντισαν να καθίσουν σε «ασφαλή» απόσταση, βάζοντας ανάμεσά τους τα εξαδέλφια τους, Ζάρα και Μάικ Τίνταλ.

Μάλιστα, οι ψυχρές σχέσεις των δύο αδελφών και των συζύγων τους αλλά και ο φόβος του παλατιού πως η Μέγκαν Μαρκλ με την χολιγουντιανή λάμψη της, θα επισκιάσει τον μελλοντικό βασιλιά, πρίγκιπα Ουίλιαμ και την μέλλουσα βασίλισσα Κέιτ και ίσως να γίνει πιο δημοφιλής και από την αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, οδήγησαν το Μπάκιγχαμ στην απόφαση να απομακρύνει εκτός Αγγλίας τον δούκα και την δούκισσα του Σάσεξ.

Το παλάτι φοβάται την λάμψη του Χάρι και της Μέγκαν και τους απομακρύνει στην Αφρική

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Sunday Times, πηγή από το παλάτι αποκάλυψε πως υπάρχει σχέδιο ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, αφού περάσει εύλογος χρόνος από την γέννηση του βασιλικού μωρού, να μετακομίσουν σε χώρα της Αφρικής για να εργαστούν για την Κοινοπολιτεία και να προωθήσουν το φιλανθρωπικό τους έργο. Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται πως το ζευγάρι θα παραμείνει στην Αφρική για δύο με τρία χρόνια και πιθανότερη χώρα παραμονής του είναι η Μποτσουάνα. Στη χώρα αυτή ο Χάρι και η Μέγκαν γιόρτασαν τον ένα χρόνο γνωριμίας τους και τα 36α γενέθλια της πρώην ηθοποιού και εκεί ήταν που ο Βρετανός γαλαζοαίματος έκανε πρόταση γάμου στη δούκισσα του Σάσεξ.

«Γίνονται συζητήσεις στους κύκλους του παλατιού πώς να “τιθασεύσουν” τον Χάρι και τη Μέγκαν και αυτή την απίστευτη παγκόσμια προσοχή που προσελκύουν», δήλωσε η πηγή στην εφημερίδα και τόνισε πως η Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιός, που πριν από τον γάμο της με τον Βρετανό γαλαζοαίματο, είχε ασχοληθεί με την φιλανθρωπική οργάνωση World Vision, επιθυμεί να συνεχίσει το ανθρωπιστικό έργο της και να γίνει μια νέα «Αντζελίνα Τζολί».

Προς το παρόν, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έχουν μετακομίσει από το παλάτι του Κένσιγκτον, κατοικία του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, στην εξοχική βασιλική κατοικία Frogmore Cottage, στο Ουίνδσορ και περιμένουν με ανυπομονησία τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού.ω