Ουίλιαμ – Κέιτ: Οργάνωσαν εκδήλωση προς τιμήν των υγειονομικών της «πρώτης γραμμής»

Ουίλιαμ – Κέιτ: Οργάνωσαν εκδήλωση προς τιμήν των υγειονομικών της «πρώτης γραμμής»

Η βασίλισσα Ελισάβετ δάνεισε στο ζευγάρι την αγαπημένη Land Rover του πρίγκιπα Φίλιππου

Επίσημη επίσκεψη στη Σκωτία πραγματοποιούν αυτή την εβδομάδα ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον σε μια «επιχείρηση γοητείας» προς τους Σκωτσέζους υπό τον φόβο πως η τοπική πρωθυπουργός Νίκολα Στέρτζον αναμένεται να θέσει επί τάπητος, εκ νέου, το θέμα δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της χώρας της από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Την Τετάρτη το βράδυ το λαμπερό ζευγάρι οργάνωσε μια πρωτότυπη εκδήλωση στον προαύλιο χώρο των ανακτόρων του Χόλιρουντ (επίσημη κατοικία της βασίλισσας στο Εδιμβούργο) για να τιμήσει τους εργαζόμενους του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS) στη Σκωτία, που πάλεψαν στην πρώτη γραμμή στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό.

Ο δεύτερος στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας και η μέλλουσα βασίλισσα διοργάνωσαν ένα drive in cinema με την προβολή της νέας ταινίας «Cruella», η οποία αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους του Λονδίνου την Παρασκευή.

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ έφτασαν στον χώρο του drive in cinema με μια από τις αγαπημένες Land Rover του πρίγκιπα Φίλιππου, ένα μοντέλο του 1966, το οποίο η 95χρονη βασίλισσα Ελισάβετ δάνεισε στον εγγονό της και στη σύζυγό του για το εντυπωσιακό event. Τα Land Rover ήταν ανέκαθεν η αγαπημένη μάρκα αυτοκινήτου του βασιλικού συζύγου και ένα τέτοιο, κατάλληλα τροποιημένο υπό την επίβλεψή του αυτοκίνητο πριν 19 χρόνια, τον συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία στις 17 Απριλίου, σύμφωνα με την επιθυμία του.

Ουίλιαμ και Κέιτ μίλησαν με βιντεοκλήση με τις δύο πρωταγωνίστριες της ταινίας

Πριν την προβολή της ταινίας ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον μίλησαν με τους παρευρισκόμενους για την επίσκεψη στη Σκωτία ενώ στη συνέχεια παρακολούθησαν την ταινία μέσα από το παλιό αυτοκίνητο του πρίγκιπα Φίλιππου. Η ταινία «Cruella» με πρωταγωνίστριες την Έμα Στόουν στον ρόλο της Κρουέλα ντε Βιλ
και την Έμα Τόμσον στο ρόλο της βαρώνης Φον Χέλμαν είναι εμπνευσμένη από το γνωστό μυθιστόρημα «Τα Εκατόν ένα σκυλιά της Δαλματίας» της Βρετανίδας συγγραφέως Ντόντι Σμιθ, από το οποίο προέκυψε και η ομώνυμη ταινία του 1996 με πρωταγωνίστρια την Γκλεν Κλόουζ.

O Ουίλιαμ και η Κέιτ μίλησαν με βιντεοκλήση με τις δύο πρωταγωνίστριες της ταινίας. Οι δύο βραβευμένες με Όσκαρ ηθοποιοί περιέγραψαν στον δούκα και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ σκηνές από τα γυρίσματα στο Λονδίνο και μάλιστα, ανέφεραν πως κάποιες από αυτές γυρίστηκαν έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ο δούκισσας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ επισκέφθηκαν το πανεπιστήμιο όπου γνωρίστηκαν πριν 20 χρόνια

Χθες,  ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ επισκέφθηκαν ένα νηπιαγωγείο στο Εδιμβούργο και ένα κέντρο αθλητικών εγκαταστάσεων, όπου η Κέιτ Μίντλετον πήρε μέρος σε αγώνα τένις ως δεινή παίκτρια και λάτρης του σπορ.

Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ γνωρίστηκαν πριν 20 χρόνια στο πανεπιστήμιο του St. Andrews στη Σκωτία, όπου ήταν φοιτητές. Την περασμένη Τρίτη το ζευγάρι επισκέφθηκε την ομώνυμη πόλη και το πανεπιστήμιο που συναντήθηκαν για πρώτη φορά και δείπνησαν στο εστιατόριο που συνήθιζαν να πηγαίνουν στα φοιτητικά τους χρόνια.