Οταν οι ληστές έδεσαν και έβαλαν την Κιμ Καρντάσιαν στην μπανιέρα νόμιζε θα τη βιάσουν

Η Κιμ Καρντάσιαν έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας μέσα στο διαμέρισμα ξενοδοχείου, όπου διέμενε στο Παρίσι, με το TMZ να αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με το τι συνέβη μέσα σε αυτό.0

Η τηλεπερσόνα κοιμόταν, φορώντας μόνο τη ρόμπα της, όταν άκουσε τους ληστές να ανεβαίνουν τις σκάλες. Χωρίς να προλάβει να τηλεφωνήσει, παρακαλούσε για τη ζωή της, ουρλιάζοντας πως έχει δύο παιδιά. Οι μασκοφόροι έδεσαν τα χέρια και τους αστραγάλους της με κολλητική ταινία και την έβαλαν μέσα στη μπανιέρα.

Οπως είπε και στην αστυνομία, φοβόταν πως θα την βίαζαν, ενώ δεν καταλάβαινε τι έλεγαν μεταξύ τους, καθώς μιλούσαν γαλλικά. Αυτό που κατανόησε, όμως, ήταν πως επανέλαβαν τη λέξη δαχτυλίδι, πριν συνειδητοποιήσει πως έψαχναν για το 20 καρατίων Lorraine Schwartz δαχτυλίδι της, που της είχε χαρίσει ο Κάνι Γουέστ.0

Οι πέντε δράστες, εκτός από το δαχτυλίδι, έκλεψαν και μια ολόκληρη κοσμηματοθήκη, της οποίας το περιεχόμενο άξιζε περίπου 9 εκατ. δολάρια.

Μετά το συμβάν, η 35χρονη σταρ δείχνει να μην έχει συνέλθει. Λίγες ώρες, μετά την ληστεία έφυγε με το ιδιωτικό της τζετ από το Παρίσι. Με γυαλιά και το κεφάλι κατεβασμένο, η Κιμ Καρντάσιαν μπήκε στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν έχοντας στο πλευρό τον σύζυγό της.

Ο Κάνι Γουέστ μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός, διέκοψε τη συναυλία, όπου έδινε, λέγοντας στους φανς τους πως κάτι έκτακτο συνέβη στην οικογένειά του.
1 2 3 4