Οταν ξεπεραστούν τα προβλήματα οι χορηγίες θα αυξηθούν

Μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν το κράτος δεν έχει παρά να αναλάβει τις υποχρεώσεις ανέφερε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιαδης.

Μιλώντας εκτός γραπτού κειμένου στα εγκαίνια του Κέντρου Ενηλίκων “Παναγία Παντάνασσα” στη Λεμεσό, ανέφερε ότι μακάρι να μπορούσε να εξαγγείλει οικονομική βοήθεια προς το ίδρυμα ακούγοντας όπως ανέφερε προσεκτικά τα διάφορα αιτήματα και τις ανάγκες τους.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανέφερε ότι δεν θα μπορούσε να μην ικανοποιηθεί το αίτημα για παραχώρηση χαλίτικης γης για τις ανάγκες του ιδρύματος. Ενώ την ίδια ώρα διαβεβαίωσε ότι όσον αφορά τις υπόλοιπες χορηγίες θα συνεχιστούν να δίνονται. ” Με τη βοήθεια του Θεού όταν ξεπεραστούν τα προβλήματα που σήμερα η οικονομία αντιμετωπίζει, θα αυξηθούν” είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Επίσης διαβεβαίωσε ότι τα επιδόματα που παραχωρούνται στους γονείς των παιδιών με ειδικές ικανότητες οπωσδήποτε μέσα από πολιτική του εγγυημένου εισοδήματος όχι μόνο δεν θα καταργηθούν αλλά θα ενισχυθούν.

“Βεβαιότατα πάντοτε ένα κομμάτι κοινωνικής προσφοράς θα καλύπτεται από την εθελοντική προσφορά, από την αλληλεγγύη και την αγάπη των ανθρώπων που ως αποτέλεσμα ακριβώς αυτής της σημαντικής συνεισφοράς γίνεται κατορθωτό να λειτουργούν Κέντρα Ημέρας με σημαντικό κόστος. Όμως, το σημαντικότερο είναι η προσφορά” ανέφερε τέλος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.