Ορφανίδου: Ικανοποίηση για τα γρήγορα αντανακλαστικά του Υπ. Υγείας και της Κυβέρνησης για αντιμετώπιση της πανδημίας

Ορφανίδου: Ικανοποίηση για τα γρήγορα αντανακλαστικά του Υπ. Υγείας και της Κυβέρνησης για αντιμετώπιση της πανδημίας από την πρώτη στιγμή, τη σωστή διαχείριση και σε οικονομικό και υγειονομικό επίπεδο.

Συζητήσαμε σήμερα τoν προϋπολογισμό του Υπουργείου Υγείας. Ένα προϋπολογισμό που υποβάλλεται σε πολύ δύσκολες υγειονομικές και οικονομικές συνθήκες, εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για τα γρήγορα αντανακλαστικά του Υπουργείου Υγείας και της Κυβέρνησης για αντιμετώπιση της πανδημίας από την πρώτη στιγμή, τη σωστή διαχείριση και σε οικονομικό και υγειονομικό επίπεδο.

Θέλουμε επίσης να πούμε ότι όποια μέτρα και να λάβει η κυβέρνηση είναι πάρα πολύ σημαντικό να προτρέψουμε τον κόσμο να εφαρμόζει αυτά τα μέτρα, γιατί δεν είναι μόνο η πλειοψηφία που πρέπει να τα εφαρμόζει αλλά και το σύνολο του πληθυσμού για να μπορέσουμε να βγούμε από την πανδημία. Αυτό έχει δηλώσει και ο Υπουργός Υγείας.

Επίσης θέλουμε να δηλώσουμε την ικανοποίηση μας, ότι σε αυτές τις πολύ δύσκολες οικονομικές και υγειονομικές συνθήκες έχει εφαρμοστεί χωρίς καθυστέρηση η δεύτερη φάση του ΓεΣΥ με όλα τα προβλήματα και τις αδυναμίες που αντιμετωπίζει είναι η μεγαλύτερη κοινωνική μεταρρύθμιση που έχει δει ποτέ ο τόπος μας και προσπαθούμε όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να λύσουμε αυτά τα προβλήματα για να δώσουμε τις καλύτερες και βελτιωμένες υπηρεσίες στους ασθενείς.

 

Θέλουμε επίσης τέλος, να προτρέψουμε όλο το κοινό να συμβάλει με κάθε τρόπο και μέσα από την ατομική ευθύνη που έχει ο καθένας από εμάς στην αντιμετώπιση αυτής της πανδημίας για να βγούμε για ακόμη μία φορά νικητές από όλη αυτή την κατάσταση.