Ορκωμοσία νεοσυλλέκτων οπλιτών σήμερα

Πραγματοποιείται σήμερα στις 9πμ, η τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2013 Β΄ ΕΣΣΟ, με την επίσημη τελετή να λαμβάνει χώρα στη Λάρνακα, στο νέο στάδιο ΓΣΖ, στην παρουσία του Υπουργού Άμυνας Φώτη Φωτίου και του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγου Στυλιανού Νάση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, η τελετή ορκωμοσίας του ΚΕΝ Λεμεσού θα πραγματοποιηθεί στο Τσίρειο Στάδιο, του ΚΕΝ Πάφου στις εγκαταστάσεις τους στρατοπέδου «Ευαγόρας Παλληκαρίδης» και του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Μονάδων Καταδρομών (ΚΕΜΚ) στην 32η Μοίρα Καταδρομών, στο στρατόπεδο «Στέλιου Μαυρομμάτη», στο Σταυροβούνι.

Προστίθεται ότι στην τελετή ορκωμοσίας μπορούν να παρευρεθούν οι γονείς και συγγενείς των νεοσυλλέκτων, οι οποίοι θα πρέπει να βρίσκονται στους καθορισμένους χώρους τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξή της.

Μετά την τελετή της ορκωμοσίας θα δοθεί 48ωρη άδεια στους νεοσυλλέκτους οπλίτες, οι οποίοι θα πρέπει να παρουσιαστούν στις 5 Αυγούστου, στις 9 πμ στις Μονάδες που θα τους κοινοποιηθούν.