Οργισμένοι οι Πορτογάλοι: Έβαλαν Αργεντίνο διαιτητή στον αγώνα… Η FIFA να το δώσει από τώρα στον Μέσι

Η Πορτογαλία είναι εκτός Μουντιάλ 2022 μετά την ήττα με 1-0 από το Μαρόκο στον προημιτελικο, σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχε παράπονα από τη διαιτησία, με τον Πέπε να δηλώνει μετά τη λήξη ότι ήταν ανεπίτρεπτο το γεγονός ότι ορίστηκε διαιτητής από την Αργεντινή, καλώντας τη FIFA να δώσει από τώρα το τρόπαιο στον Λιονέλ Μέσι.

Οι Πορτογάλοι ήταν το φαβορί κόντρα στους Μαροκινούς αλλά τελικά ηττήθηκαν με 1-0 και αποκλείστηκαν ένα βήμα πριν τους ημιτελικούς, με τους παίκτες του Φερνάντο Σάντος να είναι μέσα στα νεύρα.

Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από τις δηλώσεις του Πέπε, ο οποίος τα έβαλε με τη διαιτησία και με τη FIFA για το γεγονός ότι όρισε Αργεντίνο ρέφερι, μία μέρα μετά τα παράπονα του Μέσι για τη διαιτησία στο παιχνίδι της Αργεντινής με την Ολλανδία.

«Αυτό είναι κάτι πιο δυνατό από μένα και πρέπει να το πω. Είναι ανεπίτρεπτο ένας Αργεντινός διαιτητής να σφυρίζει το παιχνίδι μας, ειδικά μετά τα όσα είπε ο Μέσι χθες και τα παράπονα που έκανε. Μετά από αυτά που είδα σήμερα μπορούν να δώσουν το τρόπαιο στην Αργεντινή, στον Μέσι», είπε αρχικά ο Πορτογάλος αμυντικός και συνέχισε.

«Το Μαρόκο δεν έκανε τίποτα στο δεύτερο ημίχρονο. Η μόνη ομάδα που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο ήμασταν εμείς. Ο τερματοφύλακας τους σπαταλούσε συνεχώς χρόνο, αλλά ο διαιτητής έδωσε μόνο οκτώ λεπτά καθυστερήσεων. Είχαμε την ποιότητα να κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, δεν το κάναμε».