Ομόνοια Vs Ντιναμό Μόσχας (Cytavision Sports2 18:30)

H Ομόνοια αντιμετωπίζει απόψε, στις 18:30 στο «Arena Khimki» (Cytavision Sports 2),  την Ντιναμό Μόσχας στο τελευταίο και πιο δύσκολο εμπόδιο στο δρόμο της για τους ομίλους του Europa League.

Η Ομόνοια έχει αποκλείσει μέχρι στιγμής τις Μέταλουργκ Σκοπίων και της Μπούντουσνοτς Μαυροβουνίου, ενώ τώρα καλείται να αντιμετωπίσει την Ντιναμό Μόσχας στο τελευταίο και πιο δύσκολο εμπόδιο στο δρόμο της για τους ομίλους του Europa League.

Όπως δήλωσε στην χθεσινή Συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Ομόνοιας «Θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε και τα δύο παιχνίδια. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να διεκδικήσουμε όποιες ελπίδες θα έχουμε για πρόκριση στον επαναληπτικό. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση».
Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Χοσέ Μορέιρα, Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Ονησίφορος Ρουσιάς, Σερτζίνιο, Ούτσα Λομπτζιανίτζε, Σότα Γκριγκαλασβίλι, Ρομπέρτο Γκαρσία, Ρόντρι, Ρενάτο Μαργκάσα, Χάρης Κυριάκου, Γεράσιμος Φυλακτού, Γιόνας Ακουισταπάτσε, Γιώργος Οικονομίδης, Γκαουσού Φοφανά, Μίκαελ Ποτέ, Μάριος Δημητρίου, Νούνο Ασίς, Κριστοβάο Ράμος και Μίλαν Στεπάνοφ.

Τον αγώνα της Ομόνοιας με την Ντιναμό Μόσχας θα διαιτητεύσει ο Ελβετός Stephan Studer (διεθνής από το 2009) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Sandro Pozzi (διεθνής από το 2009) και Jean-Yves Wicht (διεθνής από το 2012). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Sébastien Pache.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Mehmet Murat Ilgaz (Τουρκία) και παρατηρητής αγώνα ο Kuanysh Kanapyanov (Καζακστάν).