Ομόνοια – Μπουντουτσνόστ για το Europa League

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει στις 18:30 (Cytavision) στο Μαυροβούνιο την Μπούντουσνοτς και έχει ως στόχο να πάρει ένα αποτέλεσμα το οποίο θα την καθιστά φαβορί για την πρόκριση ενόψει επαναληπτικού, που θα γίνει στις 24 Ιουλίου στο ΓΣΠ.

Η Ομόνοια ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της και ο προπονητής Κώστας Καϊάφας έχει στη διάθεση του 20 ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τους: Ούτσα Λομπζιανίτζε, Ροντρίγκο Άνγκελ Γκιλ Τόρες, Ρόντρι, Μάριο Δημητρίου, Ονησίφορο Ρουσιά, Ρομπέρτο Γκαρσία, Σότα Γκριγκαλασβίλι, Αλίπιο Ντουάρτε Μπραντάο, Κριστοβάο Ράμος, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Κωνσταντίνο Παναγή, Γεράσιμς Φυλακτού, Νούνο Ασίς, Άλεξ Ρούμπιο,Γιώργο Οικονομίδη, Χοσέ Μορέιρα, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Μίκαελ Ποτέ, Χάρη Κυριάκου, Σερτζίνιο και Γιόνας Ακουισταπάτσε.

Ο αγώνας θα γίνει στο Στάδιο Gradski της πόλης Niksic.

Διαιτητής ορίστηκε ο Βέλγος Bart Vertenten. Ο κ. Vertenter θα έχει για βοηθούς του τους συμπατριώτες του Frank Bleyen και De Neve Yves ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Βέλγος Laurent Colemonts.Παρατηρητής αγώνα ορίστηκε ο Charles Schaack από το Λουξεμβούργο και παρατηρητής διαιτησίας ο Donald McVicar από την Σκοτία.