Ομολόγησε 7 φόνους ο «Ορέστης» – Αυτά είναι τα θύματά του

Συγκλονισμός, αποτροπιασμός, φρίκη και ότι άλλο πιο σοκαριστικό χωράει ο ανθρώπινος νους. Βρισκόμαστε στη 12η ημέρα του θρίλερ με τα στυγερά εγκλήματα και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς, που τελεί υπό κράτηση ομολόγησε στους ανακριτές 7 αποτρόπαια εγκλήματα εκ των οποίων δύο ανήλικα κοριτσάκια.

Ο 35χρονος, μετά από πολύωρες ανακρίσεις, φέρεται να παραδέχθηκε τον φόνο της Maricar, καθώς και άλλες δύο υποθέσεις φόνων με τρία θύματα.

Το απόγευμα οδήγησε τους ανακριτές σε ένα λάκκο στο Πεδίο Βολής Ξυντούς στην Ορούντα όπου εντοπίστηκε πτώμα – σκελετός. Ομολόγησε ότι σκότωσε την γυναίκα, αλλά δεν θυμόταν να πει πότε ακριβώς διέπραξε το έγκλημα. Οι αρχές εκτιμούν ότι η καταγωγή της είναι από το Νεπάλ ή τις Ινδίες.

Για την δεύτερη νέα υπόθεση ομολόγησε ότι διέπραξε άλλο ένα διπλό φόνο, μιας μητέρας και της ανήλικης κόρης της από τη Ρουμανία.

Πρόκειται για την 36χρονη LIVIA FLORENTINA BUNEA και την κόρη της ELENA NATALIA BUNEA, 8 χρόνων από την Ρουμανία, οι οποίες αγνοούνται από τον Οκτώβρη του 2016.

Το πρώτο θύμα του «Ορέστη»  εντοπίστηκε στις 14 Απριλίου στο φρεάτιο ανελκυστήρια στο εγκαταλελειμμένο μεταλλείο του Μιτσερού. Το άψυχο σώμα της Marry Rose εντόπισαν τουρίστες και έθεσαν σε συναγερμό της αρχές. Τα σκουλαρίκια της άτυχης γυναίκας που βρέθηκαν στη σορό της οδήγησαν τους ανακριτές στα ίχνη του 35χρονου αξιωματικού της Εθνικής Φρουράς. Το “dna” επιβεβαίωσε ότι η σορός που εντοπίστηκε στο φρεάτιο του μεταλλείου ανήκει στην 38χρονη Μarry Rose από τις Φιλιππίνες. Η άτυχη γυναίκα είχε δηλωθεί ως ελλείπουσα στις 5 Μαϊου του 2018, μαζί με την 6χρονη κόρη της Sierra.

Ακόμα ένα θύμα του 35χρονου, η 28χρονη Arian Palanas Lozano, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 21/07/2018.

Σήμερα ο ανακριτής της υπόθεσης περιέγραψε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου οδηγήθηκε ο 35χρονος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς ότι σε κατάθεση του αναφορικά με τον φόνο της Arian Palanas, ανέφερε ότι περί τα τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου 2018 γνώρισε μέσω της σελίδας Badoo την Arian Palanas, συναντήθηκαν και την μετέφερε στην οικία του όπου την σκότωσε στο πατάρι-υπνοδωμάτιο του σπιτιού του.  Ο 35χρονος δεν υπέδειξε μέχρι στιγμής που βρίσκεται η σορός της Αριάν.

Ανάμεσα στα θύματα του 35χρονου και η Μαρικάρ Βαλντέζ. Ο 35χρονος, παραδέχθηκε σήμερα στους ανακριτές τον φόνο της. Τα ίχνη της 31χρονης Μαρικάρ από τις Φιλιππίνες, χάθηκαν στις 13 Δεκεμβρίου 2017.  Σήμερα στο δικαστήριο, ακούστηκαν νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τα φρικιαστικά εγκλήματα που φέρεται να διέπραξε ο 35χρονος ύποπτος αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς. Οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν μαρτυρία ότι ο ύποπτος είχε στην κατοχή του φωτογραφίες που απεικονίζουν την άδεια προσωρινής παραμονής της 31χρονης. και αυτές φαίνεται ν αλήφθηκαν την ημέρα εξαφάνισης της Μαρικάρ.

Η σορός της Mary Rose, είναι η μοναδική που έχει ταυτοποιηθεί μέχρι σήμερα.

Έχουν εντοπιστεί άλλες δύο σοροί, μια στο Μιτσερό και μια στο πεδίο βολής της Ορούντας όπου σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε γυναίκα από το Νεπάλ ή την Ινδία.

Οι αρχές αναζητούν άλλες τέσσερεις σορούς. Της 6χρονης Siera, της Arian Palanas Lozano ή της Maricar Valdez Arquila και της μητέρας από την Ρουμανία μαζί με την ανήλικη κόρη της.

Ο 35χρονος υπέδειξε επίσης χώρο απέναντι από το μεταλλείο του Μιτσερού, όπου φέρεται να βρίσκονται θαμμένες η μητέρα και η κόρη από τη Ρουμανία, όπως επίσης και η Μaricar Valdez.