Ομάδα πρωτοβουλίας για τη σωτηρία της ΕΔΕΚ: Η πιο ντροπιαστική σελίδα στην ιστορία της ΕΔΕΚ

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η Ομάδα Πρωτοβουλίας για τη Σωτηρία και την Αναδιοργάνωση της ΕΔΕΚ κάνει λόγο για θλιβερές παραστάσεις ερασιτεχνικών θιάσων, αναφορικά με 14ο Παγκύπριο Συνέδριο του κόμματος και την ανάδειξη των μελών της ηγεσία, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Αυτή τη φορά η παράσταση τα έχει όλα… ο Σιζόπουλος και ο θίασος του οργίασαν το τελευταίο τετραήμερο του Απρίλη σε μια από τις τελευταίες, ίσως, πράξεις του δράματος στο οποίο έχουν οδηγήσει την ΕΔΕΚ

Έκπληκτοι, όσοι ακόμα αντέχουν, παρακολούθησαν τη σύγκληση και την παρακολούθηση ενός κομματικού συνεδρίου μέσα σε 24 μόνο ώρες (σίγουρα ένα παγκόσμιο ρεκόρ που πολύ δύσκολα θα ξεπεραστεί) στην παρουσία του εκπληκτικού 1% του συνόλου των μελών!..

Όλα στημένα, αντιδημοκρατικά, αντικαταστατικά, παράνομα και βεβαίως αστεία, αν δεν ήταν τόσο σοβαρά για το μέλλον της ΕΔΕΚ. Ο Σιζόπουλος και οι όσοι ακόλουθοι του απέμειναν σφράγισαν με το ‘συνέδριο’ τους την ιστορία της ΕΔΕΚ με μια από τις πιο ντροπιαστικές σελίδες της, με την σφραγίδας της κομπίνας, της απάτης, του εξευτελισμού και του διασυρμού.

Δυστυχώς, οι θεσμοί της Δημοκρατίας μας παρακολουθούν αμέτοχοι και ανέχονται ακόμα και τον εξευτελισμό της Δικαιοσύνης που με τις ταχυδακτυλουργίες τους προσπάθησαν να παρακάμψουν τα σαΐνια του Σιζόπουλου με τις ‘εμπεριστατωμένες’ νομικές γνωματεύσεις τους.

Νομίζουν οι αφελείς πως μέσα από τέτοιες διαδικασίες έχουν εξασφαλίσει την εκλογή και την νομιμότητα τους. Πλανώνται πλάνην οικτράν γιατί κανένας γνήσιος και αγνός ΕΔΕΚίτης δεν πρόκειται να αποδεχτεί την κίβδηλη διαδικασία τους και να τους δώσει νομιμότητα και αναγνώριση. Εδώ και καιρό ήταν και παραμένουν οι δολοφόνοι των αρχών, των αξιών και της ιδεολογίας ενός ιστορικού κόμματος. Υπόλογοι γι’ αυτό το έγκλημα.

Ο αγώνας για την σωτηρία της ΕΔΕΚ συνεχίζεται πιο έντονα και πιο συγκροτημένα. Ούτε τα συνέδρια μαϊμού, ούτε τις στημένες και νόθες εκλογές, ούτε τα ψεύδη και οι αλχημείες του Σιζόπουλου, ούτε τις θλιβερές παραστάσεις των ερασιτεχνικών τους θιάσων ανέχεται πλέον ο ΕΔΕΚίτης. Ο Σιζόπουλος και όσοι εξαρτημένοι ακόλουθοι του έχουν απομείνει είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για ότι προκύψει από τις θλιβερές προκλήσεις τους.

Έσπειραν ανέμους ας είναι έτοιμοι να θερίσουν καταιγίδες.

Έτσι και αλλιώς η ΕΔΕΚ θα ξαναβρεί τον δρόμο της.»