Ολυμπιακός: Δικαιώθηκε και παίρνει 1,5 εκατ. δολάρια ο Γκαλέτι

Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσίευμα της «As» από την Ισπανία, η διαμάχη με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι κατέληξε αρνητικά για τον Ολυμπιακό καθώς ο Αργεντινός δικαιώθηκε και θα πρέπει να λάβει χρηματική αποζημίωση από τους «ερυθρόλευκους».

Μετά τη διακοπή της συνεργασίας τους, Ολυμπιακός και Λουτσιάνο Γκαλέτι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια για να λύσουν τις διαφορές τους, αφού οι Πειραιώτες είχαν αποδεσμεύσει τον Αργεντινό χωρίς να του καταβάλουν χρήματα για το συμβόλαιό του, από τη στιγμή που δεν είχε αγωνιστεί για μεγάλο διάστημα.

Ο Γκαλέτι προσέφυγε στη δικαιοσύνη καθώς δεν αγωνιζόταν για λόγους υγείας και από εκείνη τη στιγμή υπήρχε ανοιχτή διαμάχη με τους «ερυθρόλευκους». Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ισπανική εφημερίδα «As», ο Αργεντινός δικαιώθηκε, με καταλυτικές ενέργειες από τον δικηγόρο του, Βιθέντε Μοντές, και θα πάρει 1,5 εκατ. δολάρια από τον Ολυμπιακό!

«Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο το 2010, λόγω ενός προβλήματος στα νεφρά (σ.σ. έκανε μεταμόσχευση πριν από δύο μήνες, με δότη τον πατέρα του). Ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής των Ιντεπεντιέντε, Σαραγόσα και Ατλέτικο Μαδρίτης αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό όταν αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο και η ελληνική ομάδα δεν ήθελε να πληρώσει.

Ο Γκαλέτι διεκδίκησε αποζημίωση και την κέρδισε, όπως μας ενημέρωσε ο δικηγόρος του, Βιθέντε Μόντες. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πληρώσει 1.500.000$», αναφέρει το δημοσίευμα των Ισπανών!