Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες στη βιομηχανική περιοχή στο Γέρι

Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες στη βιομηχανική περιοχή στο Γέρι

Πάνω από 50 Πυροσβέστες και Δασοπυροσβέστες έδιναν ολονύκτια μάχη με τις φλόγες στη βιομηχανική περιόχη Τσερίου, για να περιορίσουν τη φωτιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο της περιοχής, όπου καίγονται ανακυκλώσιμα υλικά από παλιά οχήματα.

Σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση, η πυρκαγιά βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, ενώ πυκνοί μαύροι καπνοί συνεχίζουν να διακρίνονται από όλη την πρωτεύουσα και όχι μόνο.

Ένας πυροσβέστης έχει τραυματιστεί, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης στη βιομηχανική περιοχή του Γερίου, όπου μαίνεται από χθες μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο με ανακυκλώσιμα υλικά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κ. Ανδρέα Κεττή, ο πυροσβέστης υπέστη διάστρεμμα και ασθενοφόρο που κλήθηκε στη σκηνή, τον μετέφερε στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Να μείνουν στα σπίτια τους οι πολίτες στο Γέρι, καλεί η Πολιτική ‘Αμυνα

Να μείνουν στα σπίτια τους οι πολίτες στο Γέρι, καλεί η εκπρόσωπος Τύπου της Πολιτικής `Αμυνας Ολίβια Μιχαηλίδου.

«Λόγω πυρκαγιάς σε εργοστάσιο στη βιομηχανική περιοχή Γερίου καλούνται οι πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να περιοριστούν στα σπίτια τους, κλείνοντας πόρτες και παράθυρα. Καλούνται επίσης να χρησιμοποιούν ανεμιστήρες ή κλιματιστικά κλειστού τύπου.»