Ολοι άφωνοι από την γκάφα Καμμένου: Έκανε την τρολιά πολιτικό επιχείρημα (Photos-Video)

Τους άφησε άφωνους όλους ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ όταν διάβασε υποτιθέμενη έκθεση μαθητή για τον «θάνατο» του ΠΑΣΟΚ

Απο τα ντιμπέιτ δεν λείπουν και οι γκάφες και στη χθεσινή τηλεμαχία σε αυτό το πεδίο νικητής στέφθηκε ο Πάνος Καμμένος που έπεσε θύμα των τρολ του Διαδικτύου και της ευπιστίας του.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ έπεσε στην παγίδα των social media στο χθεσινό κρίσιμο ντιμπέιτ το οποίο παρακολούθησε όλη η Ελλάδα.1

Ο κ. Καμμένος μιλώντας για τη συνεργασία Ποτάμι, Πασόκ, ΑΝΕΛ διάβασε στον αέρα μία έκθεση ενός «μαθητή» του Δημοτικού ο οποίος γράφει για το ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σήκωσε ένα χαρτί από τις σημειώσεις του – προφανώς και είχε συζητήσει με τους συνεργάτες του πιο πριν τις απαντήσεις που θα δώσει στα ερωτήματα που θα του έθεταν οι δημοσιογράφοι – και άρχισε να διαβάζει την έκθεση.

«Το ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ μεγάλο κόμμα και έβγαινε πρώτο αλλά τώρα έχουν πεθάνει όλοι», σε αυτό το σημείο η Φώφη Γεννηματά βάζει τα γέλια και του λέει πως είναι… ζωντανή.

Απτόητος ο κ. Καμμένος συνεχίζει να διαβάζει την έκθεση: «Ρώτησα τη μαμά γιατί το ΠΑΣΟΚ θα είναι στις εκλογές και άρχισε να κλαίει».

Μόνο που η έκθεση ήταν τρολιά του Διαδικτύου και σε καμία περίπτωση αληθινή, κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται πώς ένα τόσο οφθαλμοφανές αστείο γίνεται πολιτικό επιχείρημα!