Οι Spice Girls «επανενώθηκαν» και ξεφάντωσαν… για τα γενέθλια της Τζέρι (Video)

Οι Spice Girls «επανενώθηκαν» και ξεφάντωσαν σαν να μην πέρασε μια μέρα… Η αποκάλυψη έγινε από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας. Στα πλάνα φαίνεται η σύζυγός του, Βικτόρια Μπέκαμ, και τα υπόλοιπα μέλη να ξεσαλώνουν για τα γενέθλια της Τζέρι Χόρνερ, που έκλεισε τα 50.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Η τραγουδίστρια γιόρτασε μαζί με τις φίλες της και τους συζύγους τους. Η 48χρονη Βικτόρια Μπέκαμ, η 50χρονη Τζέρι Χάλιγουελ, η 48χρονη Μέλανι Σι και η 46χρονη Έμμα Μπάντον ήταν εκεί για να χορέψουν με τα τραγούδια του συγκροτήματός τους… και να θυμηθούν τα παλιά… Η μόνη που έλειπε ήταν η 47χρονη Μελ Μπι, που δεν μπορούσε να παρευρεθεί λόγω μιας άλλης οικογενειακής εκδήλωσης.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

«Ήταν ξεχωριστό να γιορτάσουμε τη Τζέρι το περασμένο σαββατοκύριακο και ακόμα πιο ξεχωριστό να απαθανατίσω αυτή τη στιγμή που έζησαν τα κορίτσια. Φίλες για πάντα», έγραψε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ στη λεζάντα και πρόσθεσε emojis με κόκκινες καρδιές.

Η μόνη που δεν βρέθηκε στο πάρτι ήταν η Μελ Μπι, ωστόσο οι υπόλοιπες Spice Girls φάνηκε ότι πέρασαν μια φοβερή βραδιά , ανεβάζοντας διάφορα βίντεο και φωτογραφίες στο Instagram, δείχνοντας την αγάπη που έχουν η μία για την άλλη.