Οι 12ωρες (!) προπονήσεις του Ντάνιελ Κρεγκ για να ξαναγίνει Τζέιμς Μποντ! (Video)

Οι προβολείς και οι κάμερες άναψαν αυτή την εβδομάδα για τα γυρίσματα της 25ης ταινίας Τζέιμς Μποντ και, σύμφωνα με την Daily Mail, ο Ντάνιελ Κρεγκ έχει… καεί στη γυμναστική.

Ο 51χρονος σταρ, θέλει να επιστρέψει στο σώμα και τη φυσική κατάσταση που είχε όταν πριν από 13 χρόνια τρέλανε τον γυναικείο πληθυσμό βγαίνοντας από τη θάλασσα στην παρακάτω χαρακτηριστική σκηνή του «Casino Royale».

Για να το πετύχει αυτό ακολουθεί εδώ και καιρό ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο την περασμένη εβδομάδα, λίγο πριν πάρουν μπροστά οι κάμερες, κορυφώθηκε με 12ωρες προπονήσεις! Δείτε στη συνέχεια τον προσωπικό του γυμναστή να εξηγεί το πρόγραμμα που ακολούθησε στην προηγούμενη ταινία, το «Spectre».

https://www.youtube.com/watch?v=GvPf7j3fiXM

Ο διάδοχός του στο ρόλο, πάντως, δεν είναι απαραίτητο ότι θα περάσει τα ίδια. Ο «φουσκωτός» και βλοσυρός Μποντ ήταν η συνεισφορά του Κρεγκ στον ήρωα, το δικό του «λιθαράκι» σε μια σειρά που επίσημα ξεκίνησε το 1962 με τον Σον Κόνερι. Πράκτορα 007 με… μπάκα δεν θα δούμε ποτέ (αν και θα έπρεπε, με τόσο αλκοόλ που καταναλώνει), αλλά ο Κρεγκ το παρατράβηξε.

Το αποτέλεσμα θα μπορούμε να το δούμε στους κινηματογράφους από τις 8 Απριλίου 2020 αν και αρκετά νωρίτερα, τον ερχόμενο Νοέμβριο, ο Κρεγκ θα πρωταγωνιστήσει στο θρίλερ μυστηρίου «Knives Out» που σκηνοθέτησε ο Ράιαν Τζόνσον των «Τελευταίων Jedi».