Οι “φευγάτοι” Ανεξάρτητοι Έλληνες παίρνουν και άλλους μαζί τους

Η πόρτα της εξόδου στα γραφεία της Συγγρού 196 παραμένει ανοιχτή.

Το κύμα φυγής από τους Ανεξάρτητους ¨Έλληνες του Πάνου Καμμένου δεν έχει κοπάσει. Μετά τη βροντώδη αποχώρηση πρωτοκλασάτων στελεχών, σειρά έχουν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ.COM, οι λεγόμενοι «σιωπηλοί» των δεξιού αντιμνημονιακού κόμματος, θέτοντάς το πλέον σε αργή, αλλά σταθερή τροχιά καθόδου.

Το πλήγμα ήταν ισχυρό από την «έξοδο» του βουλευτή Κώστα Μαρκόπουλου, του εκπροσώπου τύπου Χρήστου Ζώη, του πρώην γραμματέα συνδικαλισμού Γιάννη Μανώλη, του βουλευτή Δημήτρη Σταμάτη, του γενικού γραμματέα Μιχάλη Γιαννάκη και του βουλευτή Γιάννη Κουράκου.

Τα όσα «έξω από τα δόντια» καταλόγισαν στον Πάνο Καμμένο περί αφερεγγυότητας, εξουσιομανίας , υποκρισίας και πολυγλωσσίας,  έχουν προκαλέσει αμφιταλαντεύσεις  στους εναπομείναντες και έχουν ενισχύσει τα σενάρια περί νέων εσωκομματικών ρήξεων.

Οι «πιστοί» στον αρχηγό των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μετριούνται πλέον στα δάχτυλα..  ο Τέρενς Κουίκ, ο Γιάννης Δημαράς , εκ φύσεως άνθρωπος και πολιτικός που μετράει καλά τις κινήσεις του, η Μίκα Ιατρίδη, η Μαρίνα Χρυσοβελώνη και ο Γαβριήλ Αδαμίδης.