Οι Τροϊκανοί φυγαδεύτηκαν από το Υπ. Οικονομικών

Καθαρίστριες του υπ.Οικονομικών που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα αποδοκίμασαν τους Τόμσεν και Μορς – Τα μέλη της Τρόικας κατέβηκαν στο υπόγειο του κτιρίου της οδού Νίκης και έφυγαν από παράπλευρη έξοδο – Το πρωί πολίτης πέταξε κέρματα στον Τόμσεν, ενώ δημόσιοι υπάλληλοι με ντουντούκες έφτασαν στον προθάλαμο του γραφείου του Γ.Στουρνάρα.

Φυγαδεύτηκαν από το υπόγειο του υπουργείου Οικονομικών και βγήκαν έξω από παράπλευρη «μυστική» έξοδο του κτιρίου της οδού Νίκης ο Πόουλ Τόμσεν και ο Ματίας Μορς λόγω της αντίδρασης εξαγριωμένων καθαριστριών του υπουργείου Οικονομικών. Δεκάδες καθαρίστριες που έχουν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας περίμεναν στην έξοδο του υπουργείου Οικονομικών τα μέλη της τρόικας. Επειδή η κεντρική είσοδος του κτιρίου ήταν αποκλεισμένη από τις διαδηλώτριες, οι κύριοι Τόμσεν και Μορς φυγαδεύτηκαν από το υπόγειο του κτιρίου και βγήκαν στην στοά που οδηγεί στο ταχυδρομείο της πλατείας Συντάγματος.

Οι καθαρίστριες, αποκλεισμένες από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, δεν μπόρεσαν να προσεγγίσουν τα μέλη της τρόικας. Αποδοκίμασαν όμως με έντονο τρόπο τους κυρίους Τόμσεν και Μορς αν και βρίσκονταν πίσω από τα ρολά που είχαν αποκόψει τις διαδηλώτριες.