Οι τζιχαντιστές δημοσίευσαν στοιχεία αμερικανών στρατιωτών και καλούν σε… θάνατο τους! (Video)

Οι τζιχαντιστές δημοσίευσα στο διαδίκτυο τα ονόματα, τις διευθύνσεις και τις φωτογραφίες 100 μελών των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, καλώντας τους «αδελφούς που κατοικούν στην Αμερική να τους σκοτώσουν»!

Αξιωματούχος του Πενταγώνου, ο οποίος δεν θέλησε να κατονομαστεί, προσθέτοντας: «Πάντοτε ενθαρρύνουμε το προσωπικό μας να εκτελεί τις κατάλληλες ενέργειες ασφαλείας και να εφαρμόζει τις διαδικασίες προστασίας».

Στο δημοσίευμα που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, μία οργάνωση που αποκαλείται «Islamic State Hacking Division» αναφέρει στα αγγλικά ότι αφού παραβιάσθηκαν πολλοί στρατιωτικοί servers, βάσεις δεδομένων και emails, δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία που αφορούν 100 μέλη των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ ώστε «μοναχικοί λύκοι να τους εντοπίσουν και να τους σκοτώσουν».

Σύμφωνα πάντως με τους New York Times, δεν φαίνεται ότι οι πληροφορίες έχουν υποκλαπεί από servers της κυβέρνησης των ΗΠΑ.

Επικαλούμενη μη κατονομαζόμενο αξιωματούχο του αμερικανικού Πενταγώνου, η εφημερίδα αναφέρει ότι οι εν λόγω πληροφορίες είναι δυνατόν να βρεθούν σε δημόσια αρχεία, σε ιστοσελίδες αναζήτησης διευθύνσεων κατοικιών, αλλά και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αξιωματούχοι δήλωσαν μάλιστα στην εφημερίδα ότι ο κατάλογος μοιάζει να καταρτίσθηκε με βάση πρόσωπα που αναφέρονται σε άρθρα σχετικά με τις αεροπορικές επιδρομές κατά του Ισλαμικού Κράτους…