Οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων ζητούν την απομάκρυνση Κουτσοκούμνη

Όπως αναφέρεται σε κοινό ανακοινωθέν τους, οι ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ, ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΕΚ-GUARDIANS, ΣΥ.ΦΙ. Ε.Ν.Π. – ΘΥΡΑ 26 και ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου Κωστάκης Κουτσοκούμνης προβαίνει σε ασταμάτητες πράξεις “εθνικής μειοδοσίας”, και ζητούν απομάκρυνση του κ. Κουτσοκούμνη από την ΚΟΠ.

Ακόμα αναφέρεται στο ανακοινωθέν, «την ίδια ώρα που η μισή μας πατρίδα είναι κατεχόμενη και πολλές από τις ομάδες μας αγωνίζονται μακρυά από την φυσική τους έδρα, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ προβαίνει σε ασταμάτητες πράξεις εθνικής μειοδοσίας. Αφού πρώτα συζήτησε το θέμα ένταξης τουρκοκυπριακών ομάδων στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ, κάλεσε Τουρκοκύπριους στην αποστολή της Κύπρου απέναντι στην Ιαπωνία και μετέβη στα κατεχόμενα σε εκδήλωση της ψευδοομοσπονδίας, δηλώνοντας και μεγάλη του τιμή».

Με απλά λόγια, αναφέρουν οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων, ο κ. Κουτσοκούμνης «αναγνώρισε το ψευδοκράτος και νομιμοποίησε την εισβολή».

«Ο κύριος αυτός είναι επικίνδυνος για το κυπριακό πρωτάθλημα, αλλά και για την πατρίδα μας. Ζητούμε να απομακρυνθεί άμεσα από την ΚΟΠ. Θα επανέλθουμε με πορείες», καταλήγουν.