Οι συνταξιούχοι θα έπρεπε να είναι στα σπίτια τους και όχι να είναι Σύμβουλοι…

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης και τη περασμένη πενταετία και αυτή που διανύουμε τώρα είχε δηλώσει ότι δεν θα διορίζονται συνταξιούχοι αλλά θα δορίζονται νεαρά μυαλά  στο Υπουργικό και όχι μόνο…

Τη περασμένη Παρακευή, στη τηλεοπτική εκπομπή του ΡΙΚ, με παρουσιαστή  τον δημοσιογράφο Πάρη Ποταμίτη, είδαμε τον Γεώργιο Σκαλιά, ο οποίος εκπροωσπούσε στο πάνελ τον Υπουργό Παιδείας κ. Κώστα Χαμπιαούρη.

Η αλήθεια ήταν μαχητικός υπέρ των θέσεων του Υπουργού Παιδείας αλλά δεν παύει να είναι ένας από τους πολλούς συνταξιούχους που είναι διορισμένοι σε διάφορα Υπουργεία και στο προεδρικό ως συμβούλοι.

Ο κ. Σκαλιάς είναι πρώην λυκειάρχης και πτώην πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ ο οποίος έφυγε πρόωρα μετά από τριβές που είχε με την οργάνωση.

Ο κ. Γεώργιος Σκαλιάς, στις τελευταίες προεδρικές εκλογές είχε αποχωρήσει από το ΔΗΚΟ και στήριξε την υποψηφιότητα Αναστασιάδη.

Φυσικά σαν τον  Γεώργιο Σκαλιά υπάρχουν και πολλοί άλλοι οι οποίοι φεύγοντας από το ΔΗΚΟ αξιοποιήθηκαν, όπως για παράδειγμα ο Φώτης Φωτίου, Κυριάκος Κενεβέζος, Βασίλης Πάλμας, Άντρος Μιχαηλίδης και πολλοί άλλοι…

Αρκετοί καρεκλοκένταυροι οι οποίοι έφυγαν από το ΔΗΚΟ, αξιοποιήθηκαν από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και δυστυχώς όμως δικά του παιδιά τα οποία ανήκουν στο χώρο της δεξιάς και δούλεψαν σκληρά υπέρ της εκλογής του δεν έτυχαν της ίδιας αντιμετώπισης και ούτε αξιοποιήθηκαν.

Τώρα με τα λάθη του Υπουργού Παιδείας, Κώστα Χαμπιαούρη και του συνταξιούχου συμβούλου του, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης τρέχει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Οι συνταξιούχοι Πρόεδρε, θα έπρεπε να είναι στα σπίτια τους, να απολαμβάνουν την “πενιχρή” σύνταξη τους και όχι να διορίζονται σύμβουλοι….