Οι σημερινοί αγώνες για την 4η αγωνιστική

Συνεχίζεται την Κυριακή η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α` κατηγορίας, με τρεις αγώνες, εκ των οποίων οι δύο έχουν το χαρακτήρα του ντέρμπι.

Στο «Δασάκι» στις 19:00 ο Ερμής υποδέχεται την Ανόρθωση, με τους «φτεροπόδαρους» να θέλουν επιστροφή στις νίκες μετά την 1η αγωνιστική και την «Κυρία» να επιθυμεί να συνεχίσει τις νίκες.

Στο ΓΣΠ στις 19:00 η Ομόνοια φιλοξενεί την ΑΕΚ Λάρνακας. Το «τριφύλλι» θέλει επιστροφή στις νίκες μετά το στραβοπάτημα της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, το ίδιο και η ΑΕΚ η οποία μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος μετρά δύο συνεχόμενες ήττες. Τέλος στις 20:00, η νεοφώτιστη ομάδα του Οθέλλου υποδέχεται τη Δόξα Κατωκοπιάς, με τις δύο ομάδες να θέλουν να σημειώσουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Χτες ο ΑΠΟΕΛ συνέχισε το νικηφόρο σερί του, κερδίζοντας εκτός έδρας την Αγία Νάπα με 1-3 και η Νέα Σαλαμίνα πέτυχε σημαντική νίκη εντός έδρας επί του Εθνικού με 2-1. Η 4η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το ντέρμπι της Λεμεσού ΑΕΛ – Απόλλων στις 19:00.