Οι σέξι αγκαλιές της Έλενας Τσαγκρινού με τον DJ Stephan (Photos)

Οι νέες φωτογραφίες της Έλενας Τσαγκρινού με τον DJ Stephan, έρχονται να επιβεβαιώσουν τις φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι.

Ο DJ Stephan έκανε μία ιδιαίτερη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τρυφερά στιγμιότυπα παρέα με την τραγουδίστρια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stephan (@djstephan__)

Οι δυο τους, απολαμβάνουν το μπάνιο τους σε μία πισίνα αγκαλιασμένοι σφιχτά. Στην ανάρτηση αυτή σχολίασε και η ίδια η Έλενα Τσαγκρινού, από το δικό της προφίλ, γράφοντας «Εμείς», ενώ πρόσθεσε και μία κόκκινη καρδιά.

Υπενθυμίζεται, ότι η Έλενα Τσαγκρινού επιβεβαίωσε πριν από λίγο καιρό τον χωρισμό της από τον επίσης τραγουδιστή, Μike και όλα δείχνουν ότι μάλλον έχει βρει έναν νέο έρωτα και πλέον δεν το κρύβει.

«Ήταν μια κοινή απόφαση. Αποφασίσαμε και οι δύο να συνεχίσουμε τη ζωή μας ο καθένας χωριστά και όλα καλά μεταξύ μας. Έχουμε περάσει το δύσκολο κομμάτι, κάναμε κάποιες συζητήσεις και αποφασίσαμε ότι όλα καλά. Οι σχέσεις μας θα είναι πολύ όμορφες γιατί δεν προέκυψε κάτι άσχημο, δεν υπήρξε τσακωμός. Ο κάθε άνθρωπος που σου έχει προσφέρει κάτι στη ζωή σου και τον κρατάς στην καρδιά σου και τον αγαπάς, γι’ αυτά που έχετε ζήσει μαζί», είχε πει η Έλενα Τσαγκρινού, αναφερόμενη στον χωρισμό της, ενώ ξεκαθάρισε ακόμη, πως «είναι άδικο να αισθάνεσαι ότι έχεις δικαιώματα σε έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις χωρίσει στο πως θα συνεχίσει εκείνος τη ζωή του».