Οι προτάσεις των κομμάτων για να καταθέσουν στην προανακριτική

Οι προτάσεις των κομμάτων αναλυτικά για το ποιους ζήτησαν να καταθέσουν στην προανακριτική επιτροπή.

ΝΔ: Να καταθέσουν :Γ Παπακωνσταντίνου, Ευάγγελος Βενιζέλος, τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς και Παναγιώτης Σκουρλέτης, οι πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Γιάννης Καπελέρης και Γιάννης Διώτης καθώς και ο νυν Στ. Στασινόπουλος, ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

ΠΑΣΟΚ: Να καταθέσουν: Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Νίκος Παππάς, Γιάννης Διώτης, Γιάννης Καπελέρης, Στ Στασινόπουλος, ο πρώην υφ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Δ. Γεωργακόπουλος, ο πρέσβης Κωνσταντίνος Χαλαστάνης, ο πρέσβης Ηλίας Κλης, ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών Ηλίας Πλασκοβίτης, ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

ΔΗΜΑΡ: Να καταθέσουν: Ευάγγελος Βενιζέλος, οι πρώην πρωθυπουργοί Γιώργος Παπανδρέου και Λουκάς Παπαδήμος, ο πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, ο νυν υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. ο Ηλίας Κλης, Κ. Χαλαστάνης, Ηλίας Πλασκοβίτης, Δημήτρης Γεωργακόπουλος, ο Στ. Στασινόπουλος, ο Κώστας Βαξεβάνης.

ΣΥΡΙΖΑ:Να καταθέσουν: Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιώργος Παπανδρέου, Γιάννης Διώτης, Στ. Στασινόπουλος, Γιάννης Καπελέρης, ο συνεργάτης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Δημήτρης Κανελλόπουλος, οι πρεσβευτές Ηλίας Κλης και Κ. Χαλαστάνης, οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Δρούτσας, Δ. Γεωργακόπουλος και Γιάννης Ραγκούσης.

Χρυσή Αυγή: Να καταθέσουν : Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιώργος Παπανδρέου, Λουκάς Παπαδήμος, Γιάννης Στουρνάρας.

Ανεξάρτητοι Έλληνες:  Να καταθέσουν: Γ. Παπανδρέου, Ευάγγελος Βενιζέλοςυ ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης και Μιχάλης Χρυσοχοίδης, οι Γ. Καπελέρης και Γ. Διώτης.

ΚΚΕ:  Να καταθέσουν: Οι συνεργάτες του Γ. Παπακωνσταντίνου, Χρυσή Χατζή, Γιώργος Αγγελόπουλος, Νίκος Χρηστίδης, Αλέξιος Ζάβρας, οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Γιώργος Παπανδρέου, Γιάννης Καπελέρης, Ηλίας Πλασκοβίτης, ο Αναστάσιος Μπάνος νομικός σύμβουλος Υπ. Οικονομικών, Γιάννης Διώτης, Στ. Στασινόπουλος, ο Χρήστος Αθανασίου (ΣΔΟΕ) οι συγγενείς του Γ. Παπακωνσταντίνου τα ονόματα των οποίων φέρεται να έχουν διαγραφεί από τη λίστα, αλλά και τα μέλη της ομάδας του υπουργείου Οικονομικών που παρέλαβαν τη λίστα Λαγκάρντ από τις γαλλικές αρχές.