Οι ομορφιές της Κύπρου στα σπίτια των Βρετανών – Η νέα καμπάνια του ΚΟΤ

«Η Κύπρος στην καρδιά σας».

Με το σύνθημα αυτό ο ΚΟΤ φέρνει τις ομορφιές της Κύπρου  στα σπίτια των Βρετανών. Μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου οι πολίτες της Βρετανία θα μπορούν να βλέπουν στις τηλεοράσεις τους διαφημιστικό σποτ για τα τουριστικά προϊόντα της Κύπρου, μέσω μεγάλων ομίλων της βρετανικής τηλεόρασης , BSKYB, ITV Network and Media Icon channels, που περιλαμβάνουν δημοφιλέστατα κανάλια τα οποία καλύπτουν όλη την επικράτεια, όπως τα Sky, Sky Living, MTV, National Geographic, ITV, E4, Film 4 και Dave.

Η διαφημιστική εκστρατεία έχει σκοπό να προσελκύσει τον βρετανικό τουρισμό, καθώς μάλιστα, μεγάλοι ταξιδιωτικοί πρακτόρες εκτιμούν ότι η Κύπρος αποτελεί νούμερο ένα επιλογή για τους Βρετανούς, που φροντίζουν από νωρίς να κλείνουν τα πακέτα των διακοπών τους  σε χώρες με ήλιο και ζέστη.

Τον Μάρτιο και τον Απρίλιο θα γίνει και ραδιοφωνική διαφήμιση σε επιλεγμένους εμπορικούς σταθμούς που εκπέμπουν στις μεγαλύτερες πόλεις: Λονδίνο, Μάντσεστερ, Μπέρμιγχαμ, Γλασκόβη και Νιούκαστλ. Η κυπριακή διαφήμιση θα ακουστεί από τις συχνότητες ορισμένων από τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς στη Βρετανία: Capital FM, Metro Radio, Magic, Gold και LBC.

Θα υπάρξουν και εκτυπωμένες διαφημίσεις στα ταξί των μεγάλων πόλεων. Αρχικά από το Μάρτιο έως τον Ιούνιο σε Λονδίνο, Μάντσεστερ, Μπέρμιγχαμ, Γλασκόβη και Νιούκαστλ και από το Σεπτέμβριο έως το Νοέμβριο σε περιοχές του ευρύτερου Λονδίνου. Η τηλεοπτική διαφήμιση θα επαναληφθεί το Δεκέμβριο, ενώ η ραδιοφωνική θα ξανακουστεί το Νοέμβριο από τους σταθμούς που εκπέμπουν στο Λονδίνο.