Οι καυτότερες ηθοποιοί που έπαιξαν γυμνές σε ταινίες

Στις περισσότερες “καυτές” ταινίες οι ηθοποιοί χρησιμοποιούν το σώμα μιας αντικαταστάτριας ή κάνουν επαγγελματικό μοντάζ.

Όμως οι πιο κάτω πρωταγωνίστριες ήταν αρκετά ριψοκίνδυνες και εμφανίστηκαν γυμνές σε μια ταινία, χωρίς όμως να χάσουν το σεβασμό των κριτικών και του κοινού. Αντίθετα, κέρδισαν ακόμη μεγαλύτερη δημοσιότητα!

Sharon Stone

Capture

Αυτός ο ξανθός πειρασμός συγκαταλέγεται στη λίστα των πιο σέξι και επιθυμητών γυναικών στον κόσμο. Η σταρ του Χόλυγουντ το χρωστά αυτό στο ρόλο της για τις ταινίες Βασικό Ένστικτο, Sliver, Αίμα και Άμμος. Ωστόσο, όλες αυτές οι επιτυχίες είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Η ερωτική σκηνή χρειάστηκε να γυριστεί για 6 μέρες. Στο τέλος, η Sharon και ο Michael Douglas ήταν εξουθενωμένοι, πονούσαν παντού, ενώ η σύζυγος του Michael ήταν έτοιμη για διαζύγιο…

Cameron Diaz

H Cameron Diaz έχει κερδίσει τις καρδιές μας με την ηθοποιία της, καθώς και με το εκπληκτικό της κορμί σε πολλές ταινίες. Οι διασημότερες εξ αυτών είναι: «Bad teacher» και η κωμωδία «Sex Tape». Η πιο χαμογελαστή ξανθιά του Χόλυγουντ λέει πως το γυμνό δεν αποτελεί γι’ αυτήν διαφήμιση, αλλά αποτελεί ένα τρόπο για να μεταδώσει την ιδέα της ταινίας. Κι αυτό γιατί η γυναίκα έχει την απόλυτη ευθύνη για οτιδήποτε κάνει σε μια ταινία. Καμιά ηθοποιός δεν αναγκάστηκε να βγάλει τα ρούχα της, αν δεν το θέλει η ίδια, εξηγεί.

Capture

Demi Moore

Η Demi Moore καταφέρνει να διατηρεί τη φανταστική της σιλουέτα ακόμα και στα 51 της χρόνια. Φυσικά, στα νιάτα της δεν δίστασε να δείξει τα κάλλη της χωρίς να το μετανιώσει. Μήπως θυμάστε το Striptease; Είχε στη διάθεσή της μόνο τρεις εβδομάδες για να μάθει πώς να κάνει πολύπλοκες κινήσεις πάνω στον στύλο, πράγμα που χρειαζόταν μεγάλη ευελιξία και καλλιτεχνικότητα. Τα κατάφερε όμως εξαιρετικά.

Angelina Jolie

Τρυφερή και πολύτεκνη μητέρα, η Angelina Jolie θυμίζει ακόμα το τολμηρό της παρελθόν! Η καριέρα της άρχισε με το ρόλος της ελκυστικής εξερευνήτριας Λάρα Κροφτ, και συνεχίστηκε με μια σειρά από καυτές σκηνές στην ταινία «Original Sin», όπου η ομορφότερη γυναίκα του κόσμου εξέπληξε το κοινό με τις καμπύλες και τα ταλέντα της. Λέγεται, ότι η ζηλιάρα σύζυγος του Ισπανού καρδιοκατακτητή Antonio Banderas ήρθε προσωπικά να επιθεωρήσει τις ερωτικές σκηνές της ταινίας.

Keira Knightley

Η Keira Knightley δεν είναι μεγάλη φαν των ερωτικών σκηνών, ωστόσο έπαιξε με άνεση τους γυμνούς της ρόλους στις ταινίες «A Dangerous Method», «Domino», και «Anna Karenina». «Είναι πολύπλοκο να αγγίξεις κάποιον που ουσιαστικά είναι ξένος για σένα», λέει η ηθοποιός. Παρόλα αυτά, στην ταινία «The imitation game», η Keira και ο παρτενέρ της ήπιαν αρκετά σφηνάκια βότκας πριν να «πάνε στο κρεβάτι», για να καταφέρουν να γυρίσουν τις σκηνές.

Charlize Theron

Capture

Στις αρχές, το πρώην μοντέλο από τη Νότια Αφρική σκέφτηκε να αρχίσει την καριέρα της στο Λος Άντζελες και ήταν εντελώς κάθετη απέναντι στις γυμνές σκηνές! Ωστόσο, όταν συνειδητοποίησε πόσο ανόητο είναι να αγνοεί τα πλεονεκτήματά της, η καριέρα της απογειώθηκε θεαματικά. Οι ταινίες που της εξασφάλισαν την επιτυχία είναι οι «The Devil’s advocate», «The Cider House Rules», και «Sweet November».

 Penelope Cruz

Ο τίτλος του εθνικού συμβόλου του σεξ ήρθε στην Ισπανίδα δεσποινίδα Penelope στα 16 της, χάρη στις καυτές της σκηνές. Αλλά η Αμερική κατακτήθηκε μετά από 9 χρόνια. Ωστόσο, δεν ήταν και τόσο εύκολο. Για παράδειγμα, ο παραγωγός της ταινίας «Volver», όπου η ηθοποιός έπαιξε έναν από τους κύριους ρόλους, την έκανε να βάλει προσθετικά οπίσθια. Έπρεπε να παίζει στα γυρίσματα με την τεχνητή της ομορφιά για 6 μήνες και μετά να αντιμετωπίσει τη συναισθηματική κρίση, όταν έπρεπε να τα αφαιρέσει.

Monica Bellucci

Capture

Αυτή είναι μια ηθοποιός της οποίας οι ρόλοι με ερωτικές σκηνές μπορούν να μετρηθούν ευκολότερα από τους ρόλους χωρίς ερωτικές σκηνές. Η Ιταλίδα ντίβα δεν νιώθει καμιά ντροπή να γυμνώνεται στην κάμερα, αντίθετα το απολαμβάνει ιδιαίτερα! Η καριέρα της άρχισε με το ρόλο ενός γυμνού βαμπίρ στην ταινία ο Δράκουλας και συνέχισε απογειωτικά με τις ταινίες Μαλένα, «Combien tu m’aimes?» και άλλες. Η ηθοποιός ομολογεί: «Απλά θαυμάζω τον εαυτό μου γυμνό…».