Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, ΑΕΚ και ΑΕΛ

Το ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Απόλλων, η ΑΕΚ και η ΑΕΛ αγωνίζονται στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League και η προσπάθεια όλων είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο των διοργανώσεων στις οποίες συμμετέχουν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων μας:

ΑΠΟΕΛ: Την Τετάρτη 12 Ιουλίου, στις 20:00 υποδέχεται στο ΓΣΠ την Ντούντελαντζ Λουξεμβούργου. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη Cytavision. Ο επαναληπτικός θα γίνει την Τετάρτη 19 Αυγούστου στις 19:00 στο Λουξεμβούργο.

Απόλλων: Αρχίζει τις υποχρεώσεις του στο Europa League με αντίπαλο τη Ζάρια Μπάλτι Μολδαβίας. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει την Πέμπτη 13 Ιουλίου στο “ΑΕΚ Αρένα” στη Λάρνακα και θα μεταδοθεί από τη Cytavision. Ο επαναληπτικός θα γίνει στις 20 Ιουλίου στη Μολδαβία. Και οι δύο αγώνες θα αρχίσουν στις 20:00.

ΑΕΚ: Μετά την πρόκριση της επί της Λίνκολν Γιβραλτάρ, αντιμετωπίζει την Κόρκ Σιτι Ιρλανδίας. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει εκτός έδρας, την ερχόμενη Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 21:45. Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τους Ιρλανδούς στο ΑΕΚ Αρένα στις 20 Ιουλίου στις 20:00 στο ΑΕΚ Αρένα.

ΑΕΛ: Μετά την πρόκριση επί της St Joseph’s από το Γιβραλτάρ, επόμενος αντίπαλος της είναι η Πρόγκρες από το Λουξεμβούργο. Την ερχόμενη Πέμπτη 13 Ιουλίου στο Λουξεμβούργο ο πρώτος αγώνας ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στις 20 Ιουλίου στις 20:00 στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.