Οι επίτροποι και οι … οδηγοί τους

Απίστευτα αλλά αληθινά….

Συμβαίνουν όμως στη Κύπρο εδώ και χρόνια και συμβαίνουν και στη Κύπρο του 2013…. Σε μία Κύπρο που μαίνεται από τεράστια οικονομική καταστροφή …. Σε μία Κύπρο που μαστίζεται από ανεργία και δυστυχία…

Όλοι οι Επίτροποι της Κυπριακής δημοκρατίας, διαθέτουν λιμουζίνα, οδηγό και καύσιμα πληρωμένα…. Γιατί να χρειάζονται λιμουζίνες και οδηγό οι επίτροποι; Δεν νομίζετε ότι αρκετά λεφτά χάνονται για το τίποτα;

Θα έπρεπε όλοι οι επίτροποι να αρνηθούν το αυτοκίνητο, τον οδηγό και τα καύσιμα. Όπως έχει αρνηθεί να κάνει χρήση του δικαιώματος του αυτού ο πρόεδρος του Ανωτάτου δικαστηρίου ο οποίος χρησιμοποιεί το δικό του αυτοκίνητο. Το ίδιο έκανε και ο Υπουργός εσωτερικών…. Ας ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα τους.

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη, πρέπει να δει αυτό το θέμα πιο “ζεστά” και να τερματίσει όλα αυτά τα προνόμια όπου κάποιοι ζουν μέσα στη χλιδή και ο υπόλοιπος κόσμος πεινάει. Κύριε προέδρε το γνωρίζετε πολύ καλά ότι πολλές οικογένειες ζούνε από τα κοινωνικά παντοπωλεία. Εσείς ο ίδιος μειώσατε το μισθό σας κατά 25% …. Ας κάνουν κι΄άλλοι κάποιες υποχωρήσεις….

Ας βοηθήσουμε όλοι να περάσει αυτός ο δύσκολος χρόνος που μας άφησε κληρονομιά η διακυβέρνηση Χριστόφια με κάποιους τραπεζίτες….

Δεν χρειάζεται οι Επίτροποι τώρα που παίρνουν μισθό υπουργού συν έξοδα παραστάσεως συν άλλα επιδόματα να χρειάζονται και αυτοκίνητο, οδηγό και καύσιμα !!!!

Έλεος πια σε αυτό το τόπο……