Οι ειδήσεις της ημέρας με μια ματιά στη Laimitomos.com

Γράφει η Κάλια Δραγατάκη

• ΟΥΤΕ ΥΠΟ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΗ, ΟΥΤΕ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΜΟΡΦΟΥ.

morfou

Δια στόματος Μεχμέτ Αλι Ταλάτ, φαίνεται να δίδεται μια εισήγηση – διέξοδος σε ένα θέμα που θα απασχολήσει έντονα τις συζητήσεις για το περιουσιακό στο Μοντ Πελεράν.

• ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

kipriako

Στις 18:00 σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μέσω διακαναλικής θα ενημερώσει το λαό για το επικείμενο ταξίδι του στο Μοντ Πελεράν και τις συνομιλίες με θέμα το περιουσιακό. Στις 20:30 το ίδιο θα κάνει και ο Ακκιντζί για τους Τουρκοκύπριους

• ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ

rxiepiskopos

Οι πρόσφατες δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου περί ομοφυλοφιλίας δεν άφησαν αδιάφορη την επίτροπ Δοικήσεως Ελίζα Σαββίδου, η οποία εμμέσως πλην σαφώς καλεί τον Γενικό εισαγγελέα να μελετήσει τις δηλώσεις και να αποφανθεί κατά πόσο αποτελούν ποινικό ατόπημα του Μακαριότατου.
• ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ

kratiko
Μετά από μελέτη του Υπουργείου Οικονομικών φαίνεται ότι θα προχωρήσουμε σε ιδιωτικοποίηση των κρατικών λαχείων της Κύπρου. Μια τέτοια κίνηση αναμένει το ΥΠΟΙΚ, ότι θα αυξήσει τα εισοδήματα του κράτους.
• ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ .
ekloges
Προκηρύχθηκαν σήμερα οι γενικές δημοτικές και κοινοτικές εκλογές και οι εκλογές για την ανάδειξη των μελών των σχολικών εφορειών, οι οποίες θα διεξαχθούν ταυτόχρονα στις 18 Δεκεμβρίου 2016.
• ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΠΟΕΔ

daskaloi

Με απόφαση της η ΠΟΕΔ αναστέλλει τα απεργιακά μέτρα που είχε προκηρύξει και εφαρμόσει μερικώς, μέχρι την 17/11/16.
• ΕΝΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ;

akiniti-periousia

Ενώ μας είχε ανακοινωθεί πως φέτος ήταν η τελευταία χρονιά που πληρώσαμε φόρο ακίνητης περιουσίας, φαίνεται πως γίνονται δεύτερες σκέψεις για επαναφορά του.
• ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΪΡΟ;

kairo

Πρώην Πρέσβης μας και πρώην ακόλουθος της πρεσβείας μας στην Αϊγυπτο συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε υπόθεση πώλησης αυτοκινήτου πολυτελείας που ανήκε στη πρεσβεία σε ιδιώτη.

• ΡΩΣΟΣ Ο ΣΤΗΒΕΝ ΣΙΓΚΑΛ

poutin
Μετά τον Γάλλο ηθοποιό Ζεράν Ντε Παρτιέρ, πήρε σειρά ακόμη ένας διάσημος ηθοποιός, ο Στήβεν Σιγκάλ να πάρει δια χειρός Πούτιν τη Ρωσική υπηκοότητα

Έκρηξη στη Τουρκία

capture

 Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη από την αστυνομία 11 μελών του φιλοκουρδικού Κόμματος Δημοκρατίας των Λαών,σημειώθηκε έκρηξη στο Ντιγιάρμπακιρ με ένα νεκρό και τουλάχιστον 30 τραυματίες.