Οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων στη Λαμία;

Πέντε από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων εμπλέκονται σε απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου στη Λαμία, σύμφωνα με το Lamiareport. Συγκεκριμένα χθες μετά τα μεσάνυχτα, υπάλληλοι εταιρείας σεκιούριτι που έκαναν περιπολία με όχημα, είδαν πέντε αγνώστους να βγαίνουν από ένα παλιό κόκκινο αυτοκίνητο Opel Ascona το οποίο ήταν σταθμευμένο στον προαύλιο χώρο μιας επιχείρησης στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού και να τρέχουν μέσα στο σκοτάδι.

Λίγη ώρα αργότερα, οι ίδιοι προσπάθησαν να κλέψουν ένα αυτοκίνητο Renault Clio που ήταν σταθμευμένο στον νέο περιφερειακό της Λαμίας με επιβάτες ένα ζευγάρι. Με ένα λοστό έσπασαν το τζάμι, αλλά ο νεαρός οδηγός αντέδρασε αστραπιαία κάνοντας όπισθεν και χτυπώντας έναν από τους δράστες! Αμέσως μετά, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε.

Αμέσως  έφτασε στην περιοχή ελικόπτερο  της Αστυνομίας που ξεκίνησε έρευνες βρίσκεται με θερμική κάμερα για να εντοπίσει τους δραπέτες, ενώ άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. «χτένιζαν» την ευρύτερη περιοχή. Όμως, ως το πρωί δεν είχαν καταφέρει να εντοπίσουν τα ίχνη τους.