Οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα για Μάρκο Σεφερλή και Γιάννη Μπέζο (Video)

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με το κοινό που τον παρακολουθεί στον θέατρο και την τηλεόραση λέγοντας πως προσπαθεί να φωτογραφίζεται και να μιλάει με όσο περισσότερους μπορεί. Μάλιστα, έκανε γνωστό τι του είπε ο Γιάννης Μπέζος, ενώ αναφέρθηκε και στον Μάρκο Σεφερλή.

«Με φωνάζουν στο δρόμο… ουδεπόπωτα, λένε “μαμά, να φωτογραφηθώ με τον Δήμαρχο”, τώρα στο θέατρο που παίζω, στη Θεσσαλονίκη, γίνεται συνέχεια αυτό. Είμαι από τους ηθοποιούς που κάθονται και φωτογραφίζονται με τον κόσμο. Σε σχέση με άλλους που με έχουν επιπλήξει κιόλας, συνάδελφοι πολύ γνωστοί.

Ο πλέον γνωστός σε όλους που λέει… μακριά, ο φίλος σου ο Γιάννης, που μου λέει “τι κάθεσαι και φιλιέσαι με όλο τον κόσμο;”, εγώ δεν είμαι απόμακρος. Δεν είμαι και σαν τον συνάδελφο Σεφερλή που ακούω ότι δέχεται επί δύο ώρες κόσμο στο καμαρίνι του. Αυτό είναι και μια εξυπνάδα γιατί έτσι αποκτάς κι ένα κοινό που εκτιμάει ότι ξοδεύεις χρόνο επιπλέον για εκείνο. Στα δύο άκρα είναι Μπέζος και Σεφερλής, εγώ είμαι κάπου στη μέση, όσον αφορά τη σχέση μου με τον κόσμο. Προσπαθώ να είμαι ευγενής, να ξοδέψω κάποιο χρόνο επιπλέον, γιατί κι εμείς είμαστε πολύ κουρασμένοι!”, είπε, χαρακτηριστικά.