Οι γυρολόγοι που περικύκλωσαν τον Αναστασιάδη

Γυρολόγοι, διαδρομιστές και άλλα …φρούτα που αρέσκονται να βρίσκονται στο πλευρό των νικητών προς ίδιον όφελος, …περικύκλωσαν τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Άνθρωποι που δεν είχαν συνεισφέρει στο ελάχιστο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ούτε πότε στήριξαν το νέο Πρόεδρο, βρίσκονται ξαφνικά στο πλάι του ζητώντας ανταλλάγματα. Ανάμεσά τους και γνωστά ονόματα της πολιτικής σκηνής που επέλεξαν να αποστασιοποιηθούν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας αλλά τώρα έκαναν την επανεμφάνισή τους, μήπως και μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους και τοποθετηθούν σε ένα καίριο πόστο.

«Έχουν γνώση οι φύλακες» σχολιάζουν πηγές από το περιβάλλον του νέου Προέδρου και συμπληρώνουν: «Ο Ν. Αναστασιάδης δεν …μασάει με κάτι τέτοια, γνωρίζει ποιοι και πως τον έχουν πλησιάσει για να του ζητήσουν ανταλλάγματα».

Εμείς εδώ στη Laimitomos. com από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της ηλεκτρονικής εφημερίδας μας στηρίξαμε τον Νίκο Αναστασιάδη και τις θέσεις του, χωρίς να γνωρίζει κανείς από το χώρο του κόμματος τις προθέσεις μας. Απέχουμε από τις τέτοιου είδους δραστηριότητες. Εκφράζουμε καθαρά τις απόψεις μας γιατί τις πιστεύουμε. Έτσι, κινηθήκαμε και στην περίπτωση του Νίκου Αναστασιάδη. Τον στηρίξαμε για το συμφέρον της πατρίδας. Το κίνητρό μας ήταν μόνο αυτό.

Σε καμία περίπτωση ο τόπος δεν έπρεπε να παραμείνει στα χέρια των απερχόμενων κρατούντων…