Οι “Βόμβες” της Ειρήνης Χαραλαμπίδου…

Η Λαιμητόμος.com, δίνει συνέχεια στο επίμαχο θέμα που άνοιξε η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, σχετικά με τις προμήθειες σε αποστολές ασθενών στο εξωτερικό και ειδικότερα στο Ισραήλ.

Το πιο ωραίο όμως που έχουμε ακούσει, είναι ότι το ΑΚΕΛ αναμένει περισσότερα στοιχεία στη Βουλή για τις αποστολές ασθενών στο εξωτερικό επί υπουργίας του Χρίστου Πατσαλίδη…

Για να μην ξεχνιόμαστε επί πενταετίας του Δημήτρη Χριστόφια και ΑΚΕΛ, υπουργοί ήταν οι Χρίστος Πατσαλίδης και  Σταύρος Μαλάς…..

Το 2009 δαπανήθηκαν 35,6 εκατομμύρια, το 2010 42,8 εκατ., το 2011 37,7 εκατ., το 2012 25,5 εκατ. και το 2013 4,3 εκατ.

Τον Αύγουστο του 2011, ανέλαβε το Υπουργείο Υγείας, ο Σταύρος Μαλάς, άρα οι ευθύνες ανήκουν και στους δύο υπουργούς του ΑΚΕΛ.

Ο σημερινός υπουργός υγείας, Πέτρος Πετρίδης, δήλωσε αναρμόδιος να ελέγξει τους προκάτοχους του για διασπάθιση δημοσίου χρήματος και δείχνει τον γενικό εισαγγελέα της δημοκρατίας Πέτρο Κληρίδη, ως αρμόδιο να κάνει την έρευνα.

Καλά έκανε η βουλευτής του ΑΚΕΛ και έριξε τη “βόμβα μεγατόνων” αλλά η μπάλα παίρνει και το ίδιο της το κόμμα που λέγεται ΑΚΕΛ…. Η αλήθεια είναι πικρή και πρέπει να γράφεται για να γνωρίζει ο Κυπριακός λαός που γινότανε το “μεγάλο φαγοπότι” και ποιοι μάλιστα προσπαθούσαν άμεσα να επωφεληθούν των προμηθειών με την αποστολή ασθενών……

Ρωτούμε όμως και υπενθυμίζουμε την κ. Χαραλαμπίδου, στη τηλεοπτική εκπομπή του ΡΙΚ, “Από μέρα σε μέρα”, μπήκε στο στούντιο του ΡΙΚ, και  πριν προλάβει να καθήσει μας ανακοίνωσε με στόμφο, ότι σύντομα, πολύ σύντομα θα γίνει ένα μεγάλο μπαμ στην Ελλάδα που θα επηρεάσει και τη Κύπρο κι έτσι θα μάθουμε που οφείλεται η μεγάλη οικονομική καταστροφή της Κύπρου….

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας κ. Χαραλαμπίδου, και ούτε μπαμ ακούσαμε, ούτε και μπουμ….

Σας το λέμε και πάλι… Ας σοβαρευτούμε επιτέλους…

Ο γράφων άκουσε με τα αυτιά του για το δήθεν “μπαμ’ που έλεγες με τόσο πάθος στο ΡΙΚ….

Έλεος πια….