Οι Βρετανίδες… νιώθουν μεγαλύτερη ηδονή με την καθαριότητα παρά με το σεξ!

Σύμφωνα με όσα εξομολογούνται Βρετανίδες, η φασίνα είναι… το νέο σεξ, ακθώς προτιμούν να καθαρίζουν το σπίτι τους από το να κάνουν σεξ, αφού από αυτό αντλούν μεγαλύτερη απόλαυση.
«Το μαγείρεμα, το συμμάζεμα και το σεξ είναι τα αγαπημένα μου πράγματα. Με αυτή τη σειρά, όμως» δηλώνει η τραγουδίστρια Τζέσι Τζέι η οποία μάλιστα διατηρεί on-off σχέση με ον γοητευτικό ηθοποιό Τσάνινγκ Τέιτουμ.

Φαίνεται, μάλιστα, ότι δεν είναι η μόνη. Η 24χρονη Τζόρτζια Αρμστρονγκ, η οποία εργάζεται σε κέντρο φροντίδας ηλικιωμένων στο Γουέστ Γιορκς, εκμυστηρεύτηκε στην εφημερίδα «Sun» ότι οι καθαρές πετσέτες αποτελούν για εκείνη το απόλυτο… αφροδισιακό, καθώς δεν μπορεί να λειτουργήσει σεξουαλικά μέσα σε ένα βρόμικο σπίτι.
Αν και παντρεμένη, υποστηρίζει ότι προτιμά να καθαρίζει, παρά να βγει έξω για ρομαντικό δείπνο με τον 26χ5ρονο σύντροφό της Κάιλ, ο οποίος αναγκάστηκε να προσαρμοστεί στις συνήθειές της.
«Τη ρωτάω πότε έχει προγραμματισμένη φασίνα για να ξέρω πότε θα κάνουμε σεξ» εξηγεί εκείνος.

Ασκούμενη δικηγόρος
Στο ίδιο μήκος κύματος είναι η 34χρονη παντρεμένη ασκούμενη βρεφοκόμος, Έμα Τζόνστον από το Αξμπριτζ, η οποία, όπως λέει, θέλει να λάμπουν όλα για να βρεθεί σε ερωτικό mood.
«Η ευφορία που αισθάνομαι μπαίνοντας σε ένα δωμάτιο που έχω καθαρίσει δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα» αναφέρει, χαρακτηρίζοντας τη φασίνα καλύτερη γυμναστική ακόμα και από το σεξ, ενώ ο σύζυγός της Γουέσλι λέει ότι έχει συνηθίσει να περιμένει να λάμψουν όλα για να του δώσει λόγη σημασία.
Ακόμα και οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας φαίνεται ότι συμμερίζονται τις παραπάνω απόψεις.
Η 47χρονη Τερέζα Λόρενς, παντρεμένη μητέρα έξι παιδιών αναφέρει ότι τα καθαρά σεντόνια και η «αποστειρωμένη» καθαριότητα της χαρίζουν ένα αίσθημα ευφορίας που δεν μπορεί να της χαρίσει το σεξ, επισημαίνοντας ότι αλλάζει σεντόνια τέσσερις φορές την εβδομάδα.