Οι άντρες απατούν τις συντρόφους τους με αυτά τα 3 κορίτσια του ζωδιακού κύκλου

Η απιστία μπορεί να προκύψει οποιαδήποτε στιγμή και στον οποιονδήποτε άνθρωπο, αυτό να λέγεται, παρόλα αυτά, είναι μερικά κορίτσια του ζωδιακού τα οποία είναι κάπως πιο άτακτα από τα υπόλοιπα και απατούν τόσο τους δικούς τους συντρόφους όσο και γίνονται τα τρίτα πρόσωπα σε άλλες σχέσεις.

Πάμε να δούμε λοιπόν ποιες είναι οι poison ladies του ζωδιακού:

Δίδυμος

Είναι τόσο ευχάριστες, τόσο κοινωνικές και τόσο δημοφιλείς που καίνε καρδιές. Και παράλληλα είναι και τόσο ανέμελες που παρασύρονται εύκολα από το πάθος τους. Δεν είναι λίγες οι φορές που μια γυναίκα Δίδυμος μπλέκει σε ερωτικά τρίγωνα και σε εξωσυζυγικές σχέσεις, ενώ πολλοί άντρες ξεμυαλίζονται από τη γοητεία της και υποκύπτουν παρόλο που είναι δεσμευμένοι. Βέβαια η ίδιες αν και το κάνουν αισθάνονται ότι δεν το κάνουν ίσως γιατί τους συμβαίνει υποσυνείδητα.

Ιχθείς

Το μεγαλύτερο ταλέντο της γυναίκας Ιχθύ είναι το παραμύθι. Το πουλάει τόσο όμορφα που όλοι το πιστεύουν και όλοι την πατάνε. Η Ιχθύς μπορεί να έχει ταυτόχρονα τρεις εραστές και να φλερτάρει με άλλους δέκα κι όμως κανείς από αυτούς να μην έχει πάρει είδηση το παραμικρό και να είναι όλοι χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι. Μέχρι τη στιγμή που η αλήθεια θα αποκαλυφθεί κι εκεί σα μεγάλη drama queen που είναι θα τους εγκαταλείψει όλους μαζί θεατρικά και θα προχωρήσει στους αμέσως επόμενους.

Σκορπιός

Έχουν πάντα το άλλοθι ότι είναι υπερσεξουαλικές και δε μπορεί να τις καλύψει μόνο ένα αρσενικό όμως στην πραγματικότητα είναι αυτές που απιστούν για συναισθηματικούς λόγους και όχι για σαρκικούς. Απατούν όταν νιώθουν ότι ο σύντροφός τους δεν τις καλύπτει και γίνονται τρίτα πρόσωπα όταν συνήθως εκείνος ο άλλος τις έχει στο Benching προσπαθώντας να τον κατακτήσουν εξ ολοκλήρου. Δηλαδή οι λόγοι που απιστούν οι Σκορπιοί είναι πολύ διαφορετικοί από τις υπόλοιπες.