Οικολόγοι: Τρείς κι ο “πέρδικος”

Μα τι γίνετε τελικά με το Κίνημα Οικολόγων κύριε Περδίκη; Τελευταία όλο αποχωρήσεις και διαγραφές βλέπουμε και όσο περνάει ο καιρός στο κίνημα θα μείνετε “τρεις κι ο πέρδικος”…

Στελέχη, μέλη της κεντρικής επιτροπής, έμμισθοι του κινήματος σας, ένας – ένας φεύγουν… Καιρός είναι να κάνετε μία αυτοκριτική και να δώσετε κάποιες εξηγήσεις δημόσια.

Ας δούμε λίγο ποιοι έχουν αποχωρήσει μέχρι τώρα.

Οι πρώτοι που έχουν αποχωρήσει  από το κόμμα είναι οι Πασπαλίδης και Άθως Αγαπητός. Ακολούθησαν οι Κυριάκος Κυριάκου με άλλα στελέχη των οικολόγων οι οποίοι δημιούργησαν το “κόμμα για τα ζώα” το οποίο μάλιστα στις ευρωεκλογές πήγε πολύ καλά.

Τις όποιες εκλογικές  “ζημιές” τις έκρυψε κάτω από το χαλί αφού συνεργάστηκε με την ΕΔΕΚ στις ευρωεκλογές και έτσι δεν αποτυπώθηκε το πραγματικό μέγεθος των ζημιών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες αποστασιοποιήθηκε επίσης η κ. Θεοδοσία  για τις  ακολουθούμενες διαδικασίες πρόσληψης προσωπικού. (Προσελήφθη η  κόρη αναπληρωτή προέδρου χωρίς προκήρυξη θέσης, χωρίς σωστές και διαφανείς διαδικασίες).

Επίσης για ενα χρονικό διάστημα αποστασιοποιήθηκε η κ. Φρόσω  σημαντικό στέλεχος. και επαρχιακός γραμματέας Οικολόγων Λευκωσίας. Επίσης αποστασιοποιήθηκε το μέλος της κεντρικής επιτροπής Λάρνακας, Μάριος Φούρναρης.

Ακολούθησαν οι παραιτήσεις του Ανδρέα Μασούρα,  Ελένης Χρυσοστόμου και Σταύρου Χατζησάββα.

Ας μην αναφερθούμε και στα μέλη επίσης που έχουν αποχωρήσει…

Το κίνημα ΣΥΜΕΑ δεν αποδέχτηκε συνεργασία με οικολόγους.

Άρα όλα αυτά δείχνουν ότι με τα ποσοστά αυτά είναι πολύ δύσκολη η είσοδος των οικολόγων στη Βουλή.

Νομίζω κύριε Περδίκη είναι καιρός να κάνεις όπως έχουμε αναφέρει την αυτοκριτική σου γιατί φαίνεται αρκετά  “αμπελοπούλια” μάζεψες στο κίνημα…..