Οικολόγοι: Το «Success Story» της Κυβέρνησης Αναστασιάδη, είναι «ποτισμένο» από διαφθορά

Ας δώσει επιτέλους απαντήσεις το Προεδρικό για την πληθώρα ατασθαλιών που το βαραίνουν, τόνισαν σε γραπτή ανακοίνωση το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών

Αναμένουμε από το Προεδρικό πειστικές εξηγήσεις για το θέμα της Μαρίνας Αγίας Νάπας, το οποίο ανέδειξε η ειδική έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας για το Υφυπουργείο Τουρισμού, όπου η άμεση εμπλοκή του δικηγορικού γραφείου των θυγατέρων του Προέδρου και άλλων προσώπων από το συγγενικό του περιβάλλον είναι κάτι περισσότερο από εμφανής.

Πέραν τούτου, στην «περιρρέουσα ατμόσφαιρα» που δημιούργησε το Προεδρικό, εξακολουθεί να πλανάται αναπάντητο το θέμα των δωρεάν οικογενειακών ταξιδιών του Προέδρου Αναστασιάδη και της οικογένειάς του στις Σεϋχέλλες.

Αλήθεια, τί γίνεται με το κλείσιμο του Συνεργατισμού και τις πολιτικές ευθύνες που δεν σας βαραίνουν αλλά σας «συνθλίβουν» κ. Πρόεδρε; Τί γίνεται με το σκάνδαλο της Altamira που κατήγγειλε ο κύριος Αρέστη; Είναι όλα αυτά συμπτώσεις κ. Αναστασιάδη; Το λεγόμενο «Success Story» της Κυβέρνησης Αναστασιάδη, είναι «ποτισμένο» από τη διαφθορά, τη διαπλοκή και το βόλεμα ημετέρων.

Είναι κοινά αποδεκτό πως ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε για την πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής, δεν είναι τίποτα άλλο από τη στάση της Κυβέρνησης.

Πρόκειται για μια Κυβέρνηση που ο επικεφαλής της πρέπει να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες που του αναλογούν και να σταματήσει να σκορπά ευθύνες αλλού, σε μια απελπισμένη προσπάθεια κατευνασμού του δίκαιου αισθήματος απογοήτευσης του κυπριακού λαού.