Οικολόγοι: Παταγώδης η αποτυχία της Κυβέρνησης – Άτοπο μέτρο το SafePass

Παταγώδης η αποτυχία της Κυβέρνησης στη διαχείριση αυτής της φάσης της πανδημίας. Άτοπο το μέτρο για Safe Pass όταν αναμένεται η καθιέρωση του Ευρωπαϊκού Green Pass, αναφέρουν σε γραπτή ανακοίνωση το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών

Το γεγονός ότι ο αρχηγός του συγκυβερνώντος κόμματος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, αλλά και αρκετοί υποψήφιοι της κυβερνητικής παράταξης, τις τελευταίες μέρες εκφράζονται δημόσια με κριτικό τρόπο κατά των μέτρων της κυβέρνησης σε σχέση με την πανδημία είναι ενδεικτικό του μεγέθους της κυβερνητικής αποτυχίας.

Τα μέτρα της κυβέρνησης δεν φαίνεται να έχουν συνοχή, λογική και συνέχεια. Ακόμα και ο διορισμένος από την κυβέρνηση Πρόεδρος της Ειδικής Επιτροπής για την ψυχολογική ανάκαμψη των πολιτών Δρ. Κωνσταντίνος Ν. Φελλάς, φαίνεται να διαφωνεί με την εφαρμογή του μέτρου του coronapass / safepass.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση εντός των επόμενων εβδομάδων, μετά από πολλή μελέτη, προβληματισμό και δημοκρατικές διαδικασίες πρόκειται να εισαγάγει το Greenpass το οποίο όχι μόνο θα υπερκαλύπτει τις ανάγκες των Ευρωπαίων πολιτών, αλλά και θα υπερκαλύπτει το SafePass της Κύπρου.

Η εμμονή της Κυβέρνησης σε ημίμετρα που στερούνται λογικής, συνέπειας και συνοχής και δεν λαμβάνουν υπόψιν την αρχή της αναλογικότητας, οδήγησε 110 χιλιάδες συμπατριώτες μας στα σημεία ελέγχου για τον ιό με αποτέλεσμα τις εικόνες συνωστισμού που βιώσαμε.

Η αποτυχία της Κυβέρνησης είναι τόσο μεγάλη που ακόμη και το κυβερνών κόμμα κάνει αντιπολίτευση του εαυτού του!