Οικολόγοι: Απογοητευτικός ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. Δεν έχει τέρμα ο κατήφορος;

Απογοητευτικός ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. Δεν έχει τέρμα ο κατήφορος; Διερωτάται σε γραπτή ανακοίνωση αναφορικά με τη σημερινή κατάθεση του ΠτΔ νεώπιον της ερευνητικής επιτροπής για τις πολιτογραφήσεις.

Η ανακοίνωση:

«Δεν θα είμαι η αιτία που θα προκαλεί την οποιαδήποτε διχοστασία», απάντησε εξερχόμενος του Συνεδριακού σήμερα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, μετά την «κατάθεσή» του ενώπιον της Επιτροπής για τα «χρυσά διαβατήρια».

Ο ίδιος Πρόεδρος που στο «διάγγελμά» του την περασμένη εβδομάδα έκανε λόγο για προπαγάνδα και για θεωρίες συνωμοσίας εις βάρος του. Ο ίδιος Πρόεδρος που προσπάθησε να φορτώσει τις ευθύ+νες σε άλλους, στα κόμματα, στους θεσμούς, τη Βουλή, τους πολίτες, τους λίγους επιτήδειους και γενικά σε όλους εκτός του εαυτού του.

Την ίδια στάση κράτησε και σήμερα ενώπιον της Επιτροπής. Ενώ το τελευταίο διάστημα δημοσιοποιήθηκαν πληθώρα ατασθαλιών και παραλείψεων αλλά και έλλειψη ελέγχου όσον αφορά το πρόγραμμα πολιτογραφήσεων, ωστόσο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης λέει ότι απλά «δεν γνώριζε τί γινόταν».

Όλα δείχνουν πλέον την κατάληξη του πορίσματος της Επιτροπής. Ακόμη ένα πόρισμα που θα βρει – με συνοπτικές διαδικασίες – τον δρόμο του προς τον κάδο των σκουπιδιών και ουδείς δεν θα αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν.

Όλα στη φόρα. Τέρμα στη κατηφόρα.