Οικολόγοι: Αναμένουμε να τιμωρηθούν άμεσα όσοι ευθύνονται για το σκάνδαλο του σφαγείου Cypra

Αναμένουμε να τιμωρηθούν άμεσα όσοι ευθύνονται για το σκάνδαλο του σφαγείου Cypra, αναφέρουν σε γραπτή ανακοίνωση το Κίνημα Οικολόγοι – Συνεργασία Πολιτων

Το μεγάλο σκάνδαλο του σφαγείου Cypra το οποίο βγήκε στην επιφάνεια λόγω κορωνοϊού επιβεβαιώνει τις ανησυχίες και τις καταγγελίες μας εις βάρος του σφαγείου, αφού η έρευνα της Αστυνομίας έχει ολοκληρωθεί και διαπιστώθηκε πως το σφαγείο εργοδοτούσε παράνομα 26 αλλοδαπούς εργάτες.

Είναι καιρός επιτέλους τα διάφορα αρμόδια Τμήματα να εξετάσουν τις διαχρονικές καταγγελίες στις οποίες έχει προβεί τόσο το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών όσο και η κοινότητα της Κάτω Μονής και ο Περιβαλλοντικός Όμιλος της Κάτω Μονής για το Cypra.

Τα προβλήματα που έχουν προκύψει από το σφαγείο Cypra δεν είναι μόνο το ζήτημα της κατάφορης παραβίασης νόμων από τον ιδιοκτήτη και την διευθυντική ομάδα. Αφορούν και περιβαλλοντικά προβλήματα, έντονη οχληρία και ρύπανση της περιοχής.

Αναμένουμε από τις αρμόδιες αρχές να προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες και να τιμωρηθούν άμεσα όσοι ευθύνονται για αυτές τις παρανομίες είτε είναι διευθυντικά στελέχη ή αξιωματούχοι του κράτους.

Όλα στη φόρα!