Οικολόγοι:Γιατί κυβέρνηση και ΑΚΕΛ διάλεξαν τη χθεσινή μέρα για να κλιμακώσουν την αντιπαράθεση;

Παρακολουθήσαμε χθες τα δύο μεγάλα κόμματα και την κυβέρνηση να έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση, στην οποία αλληλοκατηγορούνταν για ευθύνες αμφοτέρων.

Δεν είμαστε εναντίον της αντιπαράθεσης μεταξύ των κομμάτων. Μας κάνει όμως να αναρωτιόμαστε γιατί διάλεξαν τη χθεσινή μέρα για να κλιμακώσουν αυτήν την αντιπαράθεση. Μια μέρα μνήμης για τη μεγαλύτερη καταστροφή της προηγούμενης διακυβέρνησης, η οποία στοίχισε ανθρώπινες ζωές αλλά και οικονομικές απώλειες. Επίσης μια μέρα όπως τις τόσες που ζούμε καθημερινά, με τα αποτελέσματα των αποφάσεων του Eurogroup και των άτσαλων χειρισμών της παρούσας Κυβέρνησης. Μετέτρεψαν τη μέρα αυτή σε πρωτάθλημα πυγμαχίας με ανταλλαγή βίαιων γρονθοκοπημάτων.

Εμείς ως Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών θεωρούμε ότι η προσπάθεια αυτή στοχεύει στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης για τις ευθύνες που βαραίνουν τα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας.

Και τα δύο κόμματα τα βαραίνουν τεράστιες ευθύνες για την οικονομική εξαθλίωση την οποία ζει ο λαός μας. Οι καθημερινές αντιπαραθέσεις αλλά και τα σκάνδαλα που βγαίνουν στη δημοσιότητα με πρωταγωνιστές μέλη αμφοτέρων και όλων των κομμάτων εξουσίας, φανερώνουν τη σήψη του πολιτικού μας συστήματος. Η δυσοσμία της πολιτικής σήψης μας ταλαιπωρεί καθημερινά.

ΚΙΝΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΣΤΩΝ